Bill Kaulitz: The latest version

Han. Är. Het!

Alla bilder är från Coca Cola Live 26.09.09, Rom, Italien
klicka på bilderna för HQ















En helg med Suss och Supernatural

Susanne är också en Supernatural-nörd nu tack vare mig ;) Hon lånade säsong 1 av mig när jag hade kollat klart och nu är hon också fast. Vi hyrde andra säsongen i fredags och i helgen har vi i stort ett inte gjort något annat än att kolla på avsnitt efter avsnitt. Vi har fortfarande 12 avsnitt kvar så vi måste hyra den igen :P Jag sitter barnvakt både fredag och lördag nu till helgen, så då kanske...om jag inte kommer vara upptagen hela helgen med TH's nya album....heeeeh!

I eftermiddag ska jag bli med B till Musikgarten för första gången. Det ska bli intressant :) men det ska bli spännande och se om jag ens hittar dit. Heh.


På fredag släpps TH's nya album! Som alla fans har väntat! Nu är väntan näääääääästan över och jag vill inget annat än att sitta med albumet på båda språken i mina händer. Jag har sett till så att jag har lite ledig tid på fredag, så jag kan åka in till stan och köpa det. Hoppas bara min lön hinner komma in på kontot tills dess... annars måste jag vänta till på måndag och det vore mindre kul :P


Jag och E i fredags



Klipp dig och skaffa ett jobb!

Jag pratade nyss med papi i telefon. Han är ju i Turkiet nu med sin särbo, för att fira hans 50-årsdag som är imorgon. Han sa att jag skulle trivas där dom är, för det var tydligen många tyskar där. Oh daddy, dearest :P

Efter att ha slöat i soffan i stort sett hela dagen så är det snart dags att jobba ett par timmar innan man kan ta kvällen. Med lite Nutella som sällskap, så kollade jag på Arthur und die Minimoys. Alltid lika kul att höra Bills underbara stämma :D

Jag har funderat på att klippa mig, har inte gjort det sedan December förra året.. så det är väl mer eller mindre dags nu. Topparna behöver kapas och jag vill få lite mer form på håret. Men det svårt att förklara på svenska hur man vill ha det, hur svårt är det inte då på tyska? Nej, jag väntar in i det längst. Helst vill jag klippa mig i Sverige, hos en frisör som vet hur mitt hår fungerar. Men frågan är om det går att vänta några månader till eller om håret av sig självt ramlar av innan dess. 
Dessa I-landsproblem man har.... Oj oj oj oj.



Heute




Omålade naglar, första gången på evigheter. Was ist das denn?!



Två ord räcker - Tokio Hotel

Jag har förälskat mig - i ett låtklipp!
På RollingStone.com kan man lyssna på ett klipp av låten World Behind My Wall, som är en låt på Tokio Hotel's kommande album. Man får inte höra värst mycket men det lilla man får höra räcker för att kunna konstatera att det är en underbar låt.
Klippet går på repeat hos mig och jag har gåshud hela tiden. Jag vill höra låten i sin helhet NU! Men jag får stå ut till nästa fredag, då albumet släpps.


Lyssna på klippet på och läs en liten artikel på RollingStone.com


6 månader i Hamburg

Idag är det exakt 6 månader sedan jag kom till Hamburg. Fattar inte hur tiden kan ha gått så fort! Att komma hit är det bästa jag har gjort och jag vill inte att tiden här ska ta slut. Även om det är 6 månader kvar på kontraktet med familjen så kan det ändå kännas lite deppigt att halva tiden redan har gått.
Men! Förra veckan så frågade min au pair-mamma mig om jag kunde tänka mig att stanna även efter vårt kontrakt har gått ut. Jag sa givetvis att jag kunde det! :D Det måste innebära att familjen är nöjd med mig ;)
Fast samtidigt så vill jag och Susanne försöka hitta en lägenhet tillsammans och vanliga jobb - verkligen känna på hur det är att bo och jobba här. Men att stanna hos familjen lite extra är inte dumt innan man har fått alla trådar att gå ihop :)

Det har hänt otroligt mycket under mina 6 månader här. Jag har fått många vänner som jag inte hade träffat om jag inte kommit hit. Den bästa kontakten har jag med Susanne. Vi är otroligt lika! Våra bakgrunder, våra anledningar till varför vi kom hit. Vi förstår varandra fullt ut. Det är en vänskap som jag vill behålla.
Jag har inte bara skaffat nya vänskaper här - jag har även hittat mig själv! Jag märkte det inte när jag bodde i Sverige men sedan jag kom hit, så har jag insett hur kvävd jag kände mig i Sverige. Jag kunde inte utrycka mig på alla sätt som jag vill och behöver då och då. Jag kunde inte ta mig framåt och utvecklas, det kändes precis som att jag stod och trampade på ett och samma ställe.
Jag behövde helt klart ett miljöombyte, nya upplevelser och erfarenheter. Jag är otroligt glad för att jag vågade ta steget, ta mitt pick & pack och flytta hit - till ett land där jag knappt kunde språket, inte visste något om kulturen eller landet i största allmänhet. Hade jag vetat att jag skulle ha sån här tur med allting och att jag skulle må så bra, så hade jag åkt hit för längesen.

Den enda nackdelen är att jag är borta från nära och kära men tar inte lång tid att ta sig till Sverige och vice versa. Många läsare frågar mig ofta om jag inte har hemlängtan, och nej, det har jag faktiskt inte. Visst, jag saknar dom som betyder något för mig men jag har aldrig känt den när knuten i magen som säger att man måste hem. Antagligen är det för att jag hittade hem när jag kom hit.
Att lämna Hamburg är det sista jag vill göra.


Jag rekomenderar er, mina kära läsare, att också våga ta klivet ut. Känner ni att ni behöver ha en paus, få nya upplevelser och erfarenheter eller helt enkelt bara komma iväg - var inte rädda! Ta chansen! Oavsett om man är borta en kort eller lång stund så kan det vara avgörande för ens fortsatta liv. Jag vet att mitt liv inte kommer vara som vanligt efter min vistelse i Tyskland och det är jag otroligt tacksam för.

Leb' die sekunde!


Släpp lös ditt inre barn!

Jag var med Susanne och hennes au pair-barn till en lekplats igår. Vi köpte med lite fika på vägen, sen tog vi över lekplatsen!
Jag lekte mer än vad ungen gjorde haha!

Läcker crossiant med chokladöverdrag




Susanne vet hur man gungar!




Jag gungade också, vilket jag inte gjort på flera år!





Jag posar på karusellen! Älskar min "If my music is to loud, you are too old!"-tisha!




Gungeli-gung




Jag posar på en superrolig mojäng, där det krävs att man har balansen intakt :P





Hur gammal sa vi att jag var...?


FAIL!

Det är tryckfel i texten till Automatic, som jag köpte i fredags (vanliga singeln). Och nu menar jag inte bara någon bokstav här och där, utan flera rader! Första halvorna i båda verserna är helt fel. Det är inte ens i närheten av hur låten går. Hur kan det bli så fel? Hur kan ingen ha lagt märke till den innan singeln släpptes? Eller la någon märke till det man det var för dyrt för att trycka upp nya häften? Och vad är det för text som har blivit ditskriven istället för den vanliga? Är det texten som blev skriven innan den som Bill sjunger nu?
Man kan spekulera i evigheter. Jag tycker bara det är så tråkigt det blivit så fel i texten, när man väntat så länge på singeln. Dessutom står det Autmatisch på baksidan av premium-singeln. Det saknas ett o!

Klantarslen!
:P


Första halvan av vers 1:
It's automatic when you're touching me like this
so far away from me
It's automatic when you whisper your promises
why do i still believe
.....

Första halvan av vers 2:
It's automatic when you play innocent angel
Who will you be tonight
It's automatic you pretend that's it's ok
but nothing is alright
.....


Klicka här för att höra låten/se videon



Zwischen den Welten bin ich gefangen, Koordinaten unbekannt

Idag är det Automatisch tag! Tokio Hotel's nya singel Automatisch släpptes idag i vissa länder, bl.a Tyskland. Jag var inte sen med att lägga vantarna på ett exemplar...eller 2. Jag mötte upp Suss i stan en snabbis, för vem annars skulle jag ha köpt singeln med! ;) Vi båda köpte den vanliga singeln och Premium-singeln där bonuslåten Humaniod finns med. Och efter att ha lyssnat igenom låten ett antal gånger så kan jag bara konstatera att Humaniod verkligen är genialisk! Det finns ingen struktur på låten och den ändrar melodi flera gånger. Den är speciell. Den är amazing!
Den engelska motsvarigheten finns inte här så den ska jag beställa från Amazon. För jag vill ju ha den engelska Premium-singeln också ;)
Humanoid kommer gå varm nu (men inte för varm) 2 veckor fram tills albumet släpps! :D

Klicka på bilderna för större.







Gillar det svarta på det svarta!




Zizi, kannst du mit mir Spielen?

Det är ganska stor skillnad på B nu, än när jag kom hit för 6 månader sedan. Det vanligaste som kom ut ur hans mun då och var riktat mot mig var: Geh weg (gå iväg/bort) eller Nein, mami machst das! (Nej, mamma gör det!)
Det vanligaste som kommer ut nu är frågan om jag kan leka med honom :)
Det var riktigt jobbigt i början men jag kämpade vidare och det lönade sig i slutändan.

Första lektionen i min nya språkkurs är gjord och det känns jättebra! :D Vi är en grupp på 7 personer, bara tjejer, och den känns som att vi är på samma (och rätt) nivå. Alla kommer från olika ställen, bl.a. New York, Irland, Libanon och en från Danmark som också kan svenska :P Jag märkte när vi satt och pratade med varandra i pausen att det är svårt att hålla tyskan borta, även när jag pratar engelska. Det slinker lätt in tyska ord hela tiden. Det är lite förvirrande men det känns samtidigt bra! :D
Vi gick direkt in på grammatiken och vi kommer att få lära oss mängder med grammatik. Äntligen! Grammatiken är oerhört svår och även om det finns vissa regler så är det mycket som det inte finns regler till, vilket komplicerar allt. Det finns t.ex ingen direkt regel som bestämmer die, der eller das, och mycket av tyskans grammatik bygger på just die, der och das.
Även om lektionerna är torsdagar och fredagar kl. 9.30-12.45 så ser jag fram emot att plugga tyska igen ;)

I morgon är det dags för TH's singel! Jag beger mig in till stan direkt efter språkkursen och köper den. GEIL! :D


Måste säga att jag är avis på pappa som åkte till Turkiet igår och blir borta 2 veckor.


Hejsvejs.


Bill i Vogue

Jag tänkte inte köpa jubileumsutgåvan av Vogue som modeskaparen Karl Lagerfeld (tog över Chanel 12 år efter Coco Chanels död) stått för, men jag kunde inte låta bli. Bill är ju för sjutton med! Jag är inte så förtjust i hatten men resten.. Bill ser verkligen ut som en modell.
Detta var andra gången Bill var med i tyska Vogue.

Klicka på bilderna för större format.

    






Måndag 14:e september 2009

Well... jag ropade hej alldeles för tidigt när jag skrev att vårt internet var fixat. Det har krånglat (och krånglar fortfarande) som attan. Det ska komma någon och kolla på det, igen, någon gång i veckan.

En snabb update innan internet tackar för sig denna gången.
Min nacke är bättre, det går åt rätt håll. Jag ska fortfarande till nackdokorn en gång till och hoppas på att det känns helt bra efter det.
Förkyld har jag inte varit på evigheter känns det som och så fort hösten visar sig lite runt hörnet så blir båda ungarna förkylda och drar ner mig i träsket också. Går här och snorar, hostar och tycker synd om mig själv.

B fyllde 3 år igår! :D Jag letade länge efter en present till honom och A kom med förslag. Tillslut hittade jag en plånbok för barn med en brandbil och enligt A så var det en fullträff ;) I'm the best haha!

Jag kom på igår att jag snart borde boka min resa till Sverige över jul. Det kommer bara bli dyrare och dyrare om jag väntar. Men så klart så har jag inte räknat med det i min ekonomi så jag kan inte boka förrän om 2 månader kanske och då kommer det kosta mer än vad jag kan lägga ut på en resa. Dessutom är det andra saker som jag vill lägga pengar på också, speciellt nu när TH släpper sin singel på fredag och albumet om 2,5 vecka (ha.. mina prioriteringar alltså.. men har man väntat så här länge på nytt album så finns det inte en chans att jag inte kommer köpa det!)
Så ni i Sverige som vill ha storfrämmat över jul... *pik pik*

;D


Helgen, 3D bio och nackproblem

Okej, istället för att dela upp det i små inlägg så kommer allt i detta... Mycket av det kanske inte intersserar dom flesta av er men jag vet att folk undrar hur allt är och vad jag har gjort dom senaste dagarna. So here it goes.


Helgen
Gjorde inget speciellt egentligen. Jag var barnvakt på lördagskvällen, så Susanne var här och höll mig sällskap. Vi kollade på film; den nya med Nicolas Cage - Know1ng. Den var jättebra. Ni som gillar mystiska händelser och filmer som inte är förutsägbara borde kolla på den. Vi beställde hem mat; inte pizza denna gången utan asiatiskt! Mumma! Och vi fick en varsin Fortune Cookie. I min stod det: Du wirst Dich verlieben (Du kommer att förälska dig) Än har jag har inte märkt något av det men det kanske kommer :P
Eller jo! Jag har blivit kär i Ben&Jerry's Half-baked. Den glassen är underbar och alla borde prova den! Lecker!
Susanne sov över och hjälpte mig lite på söndagsförmiddagen när jag hade hand om morgonpasset. Senare på eftermiddagen hade vi hyrt film. Stephen Kings Det. En gammal klassiker.






Första-gången-upplevelse
Igår gjorde jag och Susanne något för första gången - vi gick på 3D bio! Vi såg The Final Destination.  3D bio är verkligen något jag rekomenderar! Det var en otroligt häftig upplevelse :D
Dessutom var vi i den största biosalongen jag någonsin varit i^^


Så snygga i våra 3D glasögon ;D
 




Mina nackproblem

Det blir inte bättre. Så i måndags ringde A till en massör, eller nackknäckardoktorn som jag kallar henne, som A brukar gå till ibland. Jag hade en tid idag. Så mycket som det knakade i mig... det kan inte ha varit hälsosamt :/ både i ryggraden och i nacken. Hujedamej! Massören sa att det krävs fler besök innan det bli bättre, för jag är extremt stel i nacken och hon kunde inte knäcka/knåda ut allt idag. Nog för att jag alltid har velat testa på massage...men inte en av den här smärtsamma sorten. Nein danke. Men men...
Och stelheten är så klart ett resultat av att ha burit så mycket på barnen det senaste halvåret. Great... 


För övrigt så är allt bra. Hösten närmar sig med stormsteg. Det är fortfarande över 20 grader om dagarna men det känns i luften att hösten är påväg. Löven börjar ändra färg och snart är det mörkt ute kl 7 på morgonen då jag alltid går upp.
Nästa torsdag börjar jag en ny språkkurs i en ny skola. Hoppas verkligen att det är bättre denna gången.


ok, das was.
Gute nacht!


En anledning

Det har varit på tok för få uppdateringar på sistone och jag ber om ursäkt för det mina små söta vänner.
Men jag har en bra anledning: Vårt internet har inte fungerat som det ska. Nu har det blivit fixat och jag håller tummarna för att det inte brakar samman igen.

Ska ner och jobba ett par timmar nu sen kan jag fylla på med inlägg :)



Fredagkväll, vilken härlig kväll!

Huvudvärk, nackvärk, hungrig, trött, allmänt sliten. Oh en sån underbar kväll det är! Urgh...
Positivt är att det bli kyckling-och rissoppa till kvällsmat! Jag är så otroligt trött på bröd så jag är glad för varje måltid som inte består är jäkla smörgåsar. Ska snart ner och käka och sen jobba en timme innan jag har kvällen fri. Tror jag ska gå bort till REWE sen och köpa lite onyttiga saker och bara slappa i soffan resten av kvällen. Mhm, låter som en utomordentlig plan!

Jag är kär i TH's nya video! Den släpptes ju igår och jag har redan hunnit med att se den på tv 2 gånger idag :D Dessutom hade musikkanalen VIVA en halvtimmes special idag med bara TH-videos. Min lycka var obeskrivlig!
Jag kan se dom på youtube när jag vill men det är lite annat när dom kommer på tv :)

Det är mycket TH i bloggen nu men det går inte att undvika nu när allt sätter igång igen.
Så ni som inte gillar TH...well.. sucks to be you ;)


Okej, magen skriker efter soppa.
Bis später lieblings!



Från gårdagen. NRJ radio, Paris


klicka på bilden för HQ


Tokio Hotel - Automatic

Und los geht's; äntligen nya videon!
G.E.I.L!!!!



Ni som inte kan se klippet här, kan se det på TH's officiella hemsida



Redo för hösten

Jag har införskaffat mig en underbart härlig fleecejacka. Bra att ha nu när hösten närmar sig.
Idag har det verkligen varit höst här med kylig luft, regn och hård vind.



Älskar tröjor/jackor som har hål för tummen, en fiffig funktion för kalla dagar!



Stora härliga kragar är också ett plus!




Lady Gaga - Paparazzi

Medan jag väntar på att videon till Tokio Hotel's Automatisch ska ha premiär så lägger jag upp Lady Gaga's video Paparazzi.
Jag är inget större fan av Gaga men den här låten är bra. Texten är bra och eftertänksam.
Alexander Skarskård är med i den och dom pratar svenska i början ;)




Pain, so much pain!!

Ända sedan jag hade den hemska nackspärren, så har det kommit tillbaka med jämna mellanrum, antagligen så ligger jag helt fel när jag sover.. eller något. Men idag är det extremt. Vad jag än gör, så smärtar det. Och ingenting hjälper. Fast... lite massage skulle nog hjälpa. Farmorn gav mig lite massage i förrgår och det släppte för ett dygn. Men kom alltså tillbaka. Stupid neck :/

Till er som laddar ner musik osv olagligt: här är ett tips - Sluta med det! Man tror inte att man ska bli påkommen men det händer.


Nu ska jag plugga lite tysk grammatik i väntan på att Automatisch-videon ska ha premiär!!


Humaniod albumcover

Omslaget till Tokio Hotel's Humaniod har blivit postat på Toms blogg på deras officiella hemsida.
And... i don't like it, I really don't.
Men i ett sånt här läge så ska man verkligen inte döma innehållet efter omslaget!


(Klicka på bilderna för att få dem större)

Omslaget till den engelska versionen




Omslaget till den tyska versionen





Finn fem fel!! ;)


Tokio Hotel till Sverige!

Redan nästa vecka! Meine güte.
Tokio Hotel besöker Sverige den 8:e September, under deras promo-turné för deras kommande album Humaniod. Senast dom var i Sverige var i samband med Scream-släppet i Juni 2007. Då fick fansen även en signering. Men denna gång handlar det bara om intervjuer. Ni fans i Sverige kan alltid hoppas på en signering senare. Jag ska hålla tummarna åt er ;)
Men jag måste erkänna att jag jagade upp mig lite igår kväll när jag läste det. Well, dels för att TH SKA TILL SVERIGE och jag är i Tyskland. Oh, feel the irony in that. Och dels för att det är underbart att dom räknat med Sverige till deras promo-turné.

Mer går att läsa på forumet TokioHotelFans


8:e september är för övrigt Gustav Schäfer's, Tokio Hotels trummis, 21:a födesledag! :D






blablabla

Precis när jag trodde att jag skulle behöva förbereda mig inför eventuella höstdepressioner så bestämmer sig värmen för att återigen ta ett tag, i alla fall för ett par dagar. Hösten har sin charm men det är inte min favoritårstid. Det får gärna vara sommar lite längre.
Efter ett par soliga och varma dagar så ska det bli regn nu resten av veckan. Men jag hänger inte läpp, enligt prognosen så ska värmen komma tillbaka ytterligare en gång i början av nästa vecka.

Aupair-mamman är på semester i Portugal denna vecka, så det är mycket jobb för mig. Men som tur är så får jag mycket hjälp av mor-och farföräldrar. Men jag tror E börjar märka att hans mamma inte här, han beter sig lite underligt och gråter så fort man lämnar rummet. Och skriker hela tiden. Inte skriker som i gråter, utan bokstavligt talat skriker. Och tonerna han kommer upp i är inte okej. Mina öron och huvud får lida för det.
Det är mamma A som får vardagen att fungera här, så det är ett under om vi tar oss igenom veckan. Det har varit ett par jobbiga dagar nu där jag gått med ständig huvudvärk, tack vare E's ljuva stämma.
Men i morgon slutar jag vid halv 4 redan och har min lön kommit in då så ska jag åka in till stan och uträtta ett par tjänster till folk i Sverige :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på ett par avsnitt Supernatural. Dvd'n som jag beställde kom förra veckan :D

Inlägget om tvillingarnas födelsedag blev nr.300. Geil :P




Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!

Idag fyller Tom & Bill Kaulitz från Tokio Hotel 20 år! The big two oh!
Det tänker jag fira med ett litet picspam.






















 


























♥♥

 


RSS 2.0