TH - Live in Gothenburg 05.03.10 ~ Videos

Här är några av mina klipp från konserten som jag laddat upp på Youtube.
Det är inte hela låtar och vissa är skakiga o.s.v men det är minnen ♥



Intro+Noise




Se resten här!

Human Connect to Human

Ready Set Go 

Dogs Unleashed [Motorcykeln!]

Screamin'

Darkside of the Sun

Zoom into me

Monsoon




Tokio Hotel - Live in Gothenburg 05.03.10 ~ 3

Sista gänget med bilder.

Click for bigger.






















30 Mars 2010

Dålig uppdatering på sistone. Men det har inte hänt så mycket.
Vi återgår sakta med säkert till våra vardagsrutiner efter semestern. Fast vi åker till Sylt på torsdag och stannar till den 6:e, så då bryts rutinera igen. Sist jag var på Sylt var förra påsken. Då blev jag sjuk med kraftig halsfluss. Hoppas jag slipper det denna gången.

Något kul jag kan berätta är att Susanne har bott hos oss sedan i söndags! :) Det kom väldigt snabbt på och blev bestämt i lördagskväll. Hon kommer bo här så länge jag är kvar i familjen. Det var ju planerat att hon skulle komma och bo här när hon var klar i sin familj i slutet av Maj men det blev lite ändrat.
Det är så himla snällt av min familj att hon får bo här!
Vi får se om vi står ut med att trycka ihop oss uppe på mitt rum så länge ;)
Susanne hade med sig en massa gottit från Sverige, bl.a Djungelvrål, ostbågar, choklad och makrill i tomatsås. Och ett påskägg till mig :D

Idag är det skapligt väder och vi är lediga resten dagen, så vi ska bege oss in till DOM (Nordtysklands största funfair) och kika lite.



allt gott som Suss hade med sig!



Childhood memories





"You're almost Alice"

Citat från Alice in Wonderland.

Almost Alice har gått i ett sedan jag köpte skivan förra veckan. Det är ett otroligt bra album!
En av låtarna som har fastnat lite extra mycket är Shinedown - Her name is Alice.
Det är något med låten som drar mig in, jag kan lyssna på den om och om igen hur länge som helst.
Jag gillar speciellt dom kloka orden i början och i slutet av låten.

If I had a world of my own, everything will be nonsense
Nothing will be what it is, because everything will be what it isn't

.....
And contrary wise, what it is it wouldn't be
And what it wouldn't be, it would
You see





28 Mars 2010 - En månad sedan, En månad kvar

För en månad sedan var det dags för Tokio Hotels konsert här i Hamburg. Kan inte fatta att en månad har gått redan. En av de bästa dagarna, ever.

En månad kvar till fyller jag 23 år. 23... jag är gammal nu. Det blir andra födelsedagen jag firar i Hamburg :)


Urgh.. det är för tidigt för att blogga. Jag har morgonpasset men ungarna sover än. Tyvärr så betyder inte det att jag kan ligga i min säng och gotta mig, jag måste vara beredd när dom vaknar till liv. Vilket jag har varit över 1 timme nu. Men med en blandning av omställning efter semestern och till sommartid, så antar jag att det blir lite annorlunda nu på morgonen. 
Tror jag ska kila ner och förbereda frukosten, så jag har något att sysselsätta mig med.



Tokio Hotel live in Hamburg 28.02.10


Welcome back to reality

Semestern är över.
Familjen klampar in genom dörren när som helst. Dagen har gått åt till att handla och... ja.. det var väl allt ;) Slappat mycket idag med andra ord. Bäst att passa på in i det längsta innan vardagen sätter igång igen.



24.03.10



Update kl 22.14
Kramarna jag fick av barnen när dom kom genom dörren är oslagbara!
Jag hörde B skrika "Zizi" redan ute på trappan, och rätt vad det var så hade jag en famn full med B. Sedan kommer E in. Han skrattar och skrattar! Han är så glad för att vara hemma igen. Han går fram till mig och lägger sina små knubbiga armar om min hals och fortsätter att skratta.
Det är 2 underbara så knattar jag tar hand om :)

Rädsla har ingen åldersgräns

Det spelar ingen roll hur gammal jag än må vara, så kommer jag alltid - alltid, vara rädd för åska. Jag har varit rädd för åska så länge jag kan minnas.
Jag vet att det inte är farligt, så länge man befinner sig på rätt plats. Men det spelar ingen roll, min hjärna uppfattar ändå åska som något läskigt.

Det har åskat här nu ikväll, riktigt rejält också. Säsongens första åskoväder. Och jag är själv hemma...
Vid ett tillfälle blev jag så rädd att jag slog armbågen i skrivbordet. Linnea erbjöd Morotskaka via facebook, så att jag skulle få annat att tänka på. Hon bor i området brevid mitt men inte en chans att jag skulle gå ut i ovädret! Tanken var god i alla fall :) Sedan ringde min hubby och lyckades distrahera mig lite, dock så skrek jag till i örat på henne en gång när en blixt såg ovanligt skrämmande ut.

Nu har det gett sig och kvar är jag, skakig och kan inte koncentrera mig på något. Jag går och kollar på tv istället... Nena fyllde 50 häromdagen och det är en stor födelsedags-show på tv strax.





Zizi - die Hausfrau

Idag har jag dammsugit, lagt in rena kläder i ungarnas garderober, plockat i huset i allmänhet, lagat mat - som en äkta hemmafru!
På menyn idag stod fiskpinnar, potatis och remouladsås - vilket måste vara bland det godaste man kan äta. Farligt gott. Städat har jag gjort för att familjen kommer hem i morgon. Det är bäst att det ser prydligt ut då haha.
Kan inte fatta att 2 veckor redan har gått. Ångesten har kommit sig smygandes under dom senaste dagarna. Man vänjer sig väldigt fort med att vara ledig och bara gå runt och strö.
Många andra får ledigt nu lagom till påsk medan jag får sätta igång att jobba igen. Naja. Jag har saknat dom små liven och det ska bli kul att dom kommer hem! Jag är nyfiken på hur mycket E har utvecklat sitt språk sedan dom åkte, det går ju så fort när dom väl sätter igång. Undrar om han kan uttala Zizi rätt eller om han fortfarande säger Zeezzzii^^ (ja, alla kallar mig Zizi här, det är väldigt sällan någon säger Zarah, och när någon väl gör det så kopplar det inte för mig att det är mig dom menar haha)

Jag hade tänkt gå och handla nu efter maten men det började nyss att regna så jag väntar lite, eller så tar jag det i morgon.

Dagens bästa: Hubby kommer hem på söndag!!



Hubby and me @ Tokio Hotel live in Hamburg 28.02.10


Airmail

När redaktionen på italienska Vanity Fair skrev att dom skulle skicka ett exemplar "as soon as possible", så tänkte jag att "jaja, tidningen kommer väl om ett par veckor."
Men den kom idag, inte ens 3 dagar senare! Här var det snabba puckar.
Jag såg på följesedeln också, att dom använde sig av Air Expressmail.
Så himla snällt av dom att skicka en tidning till mig!

Nu kanske några av er tänker: Men hon har ju redan en tidning...
Ja. Och? Ni skulle bara veta hur många tidningar med TH, jag har dubletter av.
Störd? Ja, något.





Lecker, lecker, waffeln!

Bara för att jag är i Hamburg, så hindrade det inte mig ifrån att gå efter svenska traditioner. Så jag gjorde våfflor idag. Gud så tråkigt, men ack så gott!
Jag åt på både svenskt och tyskt vis. Vi i sverige gillar grädde och sylt på, och folket här har gärna på florsocker.
Grädde och sylt är snäppet godare. Och jag lär mig aldrig att inte andas in precis när jag ska ta en tugga av den "tyska våfflan" - det slutar med florsockret dras ner i halsen och jag lider av hostattacker och syrebrist ett tag.
Men jag klarar bara av små mängder grädde, så det dröjde inte länge förrän jag övergav den svenska varianten för den tyska.

Tack mami, för tips och råd angående våffelsmeten! ♥ 






En bild säger mer....




heute!


Vanity needs

Som TH-fan har man väl knappast missat att killarna är med i senaste numret av italienska Vanity Fair. Artikeln/intervjun sög men bilderna är fantastiska. Och jag ville ju så klart lägga vantarna på ett exemplar! Så jag kontaktade redaktionen i Italien och frågade om tidningen går att köpa i Hamburg.
Jag fick förklarat att den skulle gå att köpa bl.a på huvdstationen. Jag gick dit och frågade. Men icke, den hade dom inte. Jag kikade runt på några andra ställen där den skulle kunna tänkas finnas - but with no luck.
Jag gav upp letandet, åkte hem och skrev ett lite halvsurt mail till redaktionen. Som tröst skickar dom ett exemplar till mig  - gratis!
Allt var frid och fröjd igen.

Nu ikväll när jag var och handlade på Rewe, en helt vanlig mataffär - så snubblar jag över tidningen i fråga! Jag stod där och såg ut som en fisk på land innan ett exemplar letade sig ner i korgen och följde med hem. Jag kunde inte låta bli ;)





 

24 Mars 2010

Vårvädret håller i sig. Idag var det 15 grader igen. Klockan är nu 21.00 och det är 12 grader ute. Det är så himla underbart. I morgon ska det bli 19 grader varmt!
Jag var i stan idag och kikade lite. På hemvägen hoppade jag av några stationer från mig och tog en sväng i Stadtpark innan jag gick hem. Det var skönt att bara gå omkring och känna solstålarna i ansiktet.

Jag älskar våren.











Tokio Hotel - Live in Gothenburg 05.03.10 ~ 2

Här kommer nästa gäng!

Click for bigger.






man skymtar Gustav bakom trummorna






en av mina favoriter!














Take a chance!

"Jag är STOLT över dig! Och lite avis, önskar jag gjort något liknande! Jag tycker du var/är stark och modig som bara chansa. Hela livet är en enda stor chansning. Man ångrar inte det man gjort, utan det man inte gjorde ;D Love you!"

En oerhört vettig kommentar från min underbara vän, Frida.
Exakt så är det!

Man måste våga chansa.





Wasting time

Tack, för dom fina kommentarerna jag fick på inlägget jag postade igår!



I morgon kommer det någon som ska göra rent vår heltäckningsmatta. Men han som ska göra det skulle komma hit idag kl 14 för att se vilka medel osv han behöver i morgon. Jag väntade och väntade.
Vädret är underbart idag, men jag kunde ju inte gå någonstans. Väntade lite till. Strax efter 16.00 ringer han och ber om ursäkt för att han inte kommit, krångel på jobbet...yada yada yada.. kommer i morgon kl 10.
Great! Nästan hela eftermiddagen har gått åt till att vänta på någon som inte kommer. Lovely.

Vädret är inte lika fint längre, även om temperaturen ligger på 13 grader. Så jag känner inte för att ta mig ut.
Vad ska jag nu hitta på? Laga mat och tvätta, som en annan liten hemmafru?
Ich habe hunger.

 


20.03.10 - vi kan låtsas att jag är så här glad just nu



Ett år har gått

22:a Mars 2009 - dagen då jag kom till Hamburg. Idag är det exakt ett år sedan.
Det är svårt för mig att greppa.
Det känns absolut inte som ett helt år. Ett år brukar kännas längre, mer drygt. Året har bara rusat förbi!
Om jag inte hade haft turen som klickat med en så bra familj, som vill ha kvar mig längre än vad kontraktet säger, så hade jag antagligen kommit tillbaka till Sverige nu i dagarna någon gång.
Men jag känner att jag har tagit rätt bestlut som stannar här ett tag till. Jag är inte redo för att åka tillbaka. Kommer jag någonsin bli det?
Jag har skrivit om förut, hur mycket bättre jag mår här, så varför skulle jag vilja åka tillbaka till ett ställe där jag vet att jag skulle må sämre?
Familj och vänner. Det är den svåra biten. Även om det finns ett hål i hjärtat för nära och kära, så lär man sig att leva med saknaden.
Jag vill vara kvar här. 

Jag är så himla tacksam för det här året! Jag har gjort saker jag aldrig gjort förut, träffat fantastiska personer, varit på ställen som jag inte ens hade en tanke på att åka till, lärt mig tyska. Tyskan är jag otroligt stolt över, måste jag säga. Jag har lärt mig ett språk. För ett år sedan kunde jag bara ord, några meningar och fraser hit och dit som jag lärt mig via Tokio Hotel. Att bilda en ordentlig mening på mer än 3 ord, på egen hand kunde jag absolut inte.
Jag kan inte varenda liten grammatisk detalj idag men det måste man inte göra, man gör sig förstådd ändå. Tyskarna går inte efter grammatikreglerna heller, precis som vi svenskar inte följer våra regler till punkt och pricka. Jag förstår vad andra säger och jag kan prata, kan föra en konversation.

Det fanns dom som inte trodde att jag skulle klara av ett helt år.
För det var ju inte sån jag var - som det så fint hette. Och jag kan väl hålla med om det, det var inte sån jag var. Då.
Men jag hittade mig själv här i Hamburg. Mitt verkliga jag.



04.04.09 - en av dom första bilderna på mig i Hamburg


"Why is a raven like a writing desk?"

Idag har jag gjort något jag aldrig har gjort förut - jag gick på bio, ensam. Det är ingen big deal egentligen men det var lite läskigt... and there is a first time for everything, right?
Jag såg Alice in Wonderland. Jag hade helst velat sett den i 3D, då Wonderland var fullt med härliga effekter och färger som hade varit så mycket bättre i 3D men då hade det blivit en dubbad version och nej, man dubbar inte Johnny Depp. På tal om Johnny Depp, så gör han rollen som The Mad Hatter fantastiskt bra. Han slutar aldrig att imponera!
Även om jag föräntade mig lite mer av filmen så var den jättebra. Detta är absolut en film som kommer ha en plats i bokhyllan när den släpps!

Citatet i rubriken kommer från The Mad Hatter som upprepar det ett par gånger under filmens gång. 




den engelska bion i Hamburg


På andra sidan gatan ligger Alstern


a day of nothing

Förutom att handlat så har jag inte gjort något mer idag. Fast jag åkte in till stan och handlade istället för att gå till affären här som ligger 10 minuter bort. Jag kikade lite i klädaffärer också när jag ändå var där. Men det var för mycket folk så jag åkte hem nästan med en gång.
Jag hatar att det ska regna! Jag blir så less då, orkar inte hitta på något. Vill bara sitta under en filt och mysa.

Efter att ha pratat med mami i tele så ska jag nu njuta av lite choklad och se en film.





Radio Regenbogen Awards 2010

Band International 2009.
Killarna har tidigare vunnit Pop National 2006.

Tokio Hotel är som andra band att vinna 2 gånger. Så man kan säga att det var lite av ett historiskt ögonblick igår kväll när killarna tog emot priset.
Vinnarna utsågs av en jury, så det var inget vi fans kunde rösta på.
Killarna avbröt sin Europaturné för att kunna medverka på galan. Efteråt flög de tillbaka till Frankrike där dom just nu turnérar. De såg lagomt slitna ut måste jag säga. But that's the life of a rock star!

Jag måste säga att jag älskar Bills outfit! Så casual tror jag vi inte har sett honom på en gala förut. Jag hoppas verkligen vi kommer få se mer av detta framöver.


Tokio Hotel @ Radio Regenbogen Awards in Karlsruhe, Germany 19.03.10


It's raining today

Solen ville bara visa sig fört en kort stund. Det har regnat hela dagen och så ska det tydligen vara tills på måndag. Jag som ville gå till Stadtpark idag och promenera runt lite.
Förutom att jag måste handla, så vet jag inte vad jag ska pyssla med idag. Susanne har varit i Sverige sedan måndags. Hon har körtelfeber, stackarn. Som au pair blir det oftast så att man jobbar även när man är sjuk, så hon är i Sverige för att vila upp sig, och bli frisk på riktigt. Men det innebär också att hon inte har någon aning om när hon kommer tillbaka. I miss my hubby.
Så.. jag får hitta någon annan jag kan fördriva min lediga tid med.

Eller så kan jag ju packa upp. Det är 2 veckor sedan jag kom tillbaka från Sverige och min resväska ligger fortfarande på golvet med lite saker kvar i. Heh.

Jaja.. jag börjar med en dusch, så får vi se vad som händer sen.



Katti har skickat hit djungelvrål.
Hoppas de kommer på måndag!



Tokio Hotel - Live in Gothenburg 05.03.10 ~ 1

Det där med att begränsa sig gick inte så bra.
Detta är första uppladdningen av 2. Kanske 3.

Click for bigger.



































Almost Alice - most popularity

Jag kikade runt på iTunes nyss och såg detta.
It all comes down to Tokio Hotel.

click for bigger





Frühling/Vår

Krokusar, snödroppar, fågelkvitter, strålande solsken - idag är det verkligen vår i Hamburg!
Jag tog med mig datorn i förmiddags och åkte in till stan. Satte mig först nere vid Alstern (sjön som ligger mitt i Hamburg) och började redigera lite konsertbilder men jag upptäckte rätt snart att det var för ljust ute, så jag såg knappt vad jag höll på med! Så jag gick till mitt favorticafé och satte mig stället. Jag som ville sitta ute.
Naja.
Jag fixade med bilderna så länge datorn levde och gjorde resten när jag kom hem. Det går inte speciellt fort med bilderna! Jag trodde jag hade valt ut vilka jag ville posta men nu efter all redigering så fylldes listan på - och nu är det för många för att det ska vara kul. Så jag får begränsa mig..
Ni som väntar; dom kommer, jag lovar! :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite.



Min väder-gadget på datorn idag. Underbart!



Alstern.
Ett av mina favoritställen att vara på under våren och sommaren.




Take me there



Zizi, Kiki & Mimi - Front row @ Tokio Hotel, Gothenburg 05.03.10

Bild tagen från Mimi


Nightmares

Jag drömmer mardrömmar. Varje natt sen i fredags.
Det är jobbigt att vakna upp svettig och skakig, och inte veta vart man ska ta vägen.
Det är skönt att vara själv men när man vaknar upp med marddrömmar varje natt, så är det inte så kul att vara själv längre. I need someone here, with me.

Min mage skriker, så jag ska fixa lite käk!





Saturday night

En kväll med härliga tjejer och sedan utgång väntar :) ska bli skönt att få koppla bort hjärnan lite.
Gotta go!

Ha en bra kväll.






I am with you, always

Hur kan man inte bli glad åt detta?
TH - always there when i need it.





Ledig!

Äntligen. 2 veckors ledighet!
Familjen har nyss åkt iväg till flygplatsen och kommer inte tillbaka förrän den 27:e.
Dom frågade mig flera gånger nu i veckan om jag inte ville följa med ändå, chansen fanns fortfarande. Men nej, jag stannar hellre här och njuter av att vara helt själv för första gången på länge :)

Så, efter att ha varit uppe sedan kl 6 för att klä på barn och göda dem, så tänker jag inleda min ledighet med att sova.
Sen tänker jag ta tag i ett par saker, som t.ex posta konsertbilder. Och fundera på om jag orkar med tjejerna ut ikväll :)
Puss på er!






Great news in wrong settings

Jag fick nyligen veta att A, min au pair-mamma, är gravid!
Jag vet att hon väldigt gärna vill ha ett barn till, helst en flicka då hon redan har 2 pojkar och jag är glad för hennes skull. Hon såg jättelycklig ut när hon berättade det för mig.
Men - A och P har redan fullt upp med de 2 barnen dem redan har. B hinner precis fylla 4 och E hinner inte ens fylla 2 innan barnet föds. Pappa P jobbar otroligt mycket, för mycket, för att hinna med ett familjeliv. Och A orkar inte med allt som måste göras, redan nu - därav deras au pair, moi! Jag jobbar mycket, så mycket som tilläts, varje vecka. Och då hjälper farmor, mormor och morfar till varje vecka också.
Hur kommer situationen se ut när barn nr.3 kommer?

Min mamma klarade att ta han om mig och mina bröder, och det är 2 år mellan varje barn. Men det var då, 22 år sedan. Nu är det annorlunda. Och har man pengar så man kan göra det bekvämt för sig med au pairer hit och dit, så antar jag att man inte tvekar. Eller?

Naja, jag ska inte klaga på min au pair familj och deras situation. Det är deras livsstil, deras val :)
Jag ska hålla tummarna för att dom får flickan dom så gärna vill ha.



Where to begin?

Jag har inlägg att skriva, bilder att lägga upp, kommentarer att svara på. Samtidigt som jag jobbar, och kämpar med att hålla maten nere.
Bloggen kanar ner på prio.listan just nu. Konsertinlägg med bilder kommer - så småningom. Jag vet att några av er väntar på det :) Håll ut!

Nu har jag nyss tagit en välbehövlig dusch, det var ett tag sen. Heh. Nu funderar jag på om jag ska våga äta något... Det finns pizza på värmning men har man ingen matlust och mår illa så spelar det ingen roll hur mycket man än må älska det! :/

Urgh..



Tillbaka till vardagen efter en dröm-upplevelse

Jobb väntade som sagt idag. Trött och sliten kämpade jag mig upp i morse. Men allting har varit så värt det!
Jag har nyss kollat igenom alla mina bilder och klipp från konserterna i Sverige. Fy fan så underbart det har varit!!
Båda konserterna var speciella på sitt sätt; Den i Sthlm var den första TH spelade i Sverige och den i GBG var speciell för att jag stod längst fram!! Första gången jag har ståplats och jag hamnar längst fram. Otroligt. Detta tack vare ett litet rosa VIP-armband ;) Det var en fantastisk upplevelse att stå så nära att man kunde se killarnas ansiktsuttryck och se deras svett rinna ;) Jag vill aldrig ha sittplats igen!
Jag postar bilder i morgon om jag orkar.

Jag kom tillbaka till ett vitt och magsjukt Hamburg. Suss hade redan förberett mig på att det hade snöat men jag förväntade mig inte drygt 1 dm snö :(
Och tydligen är det många i stan som har magsjuka. Min au pair-mamma är en av dom. Great.
Jag började må illa igår på bussen och har kräkts sedan dess. Jag hoppas att det bara är inbillning, att det inte går över till något annat.


Nu stänger jag ner för idag.
Ich muss schlafen.



Bittersweet

Det är redan över. Det har gått så jäkla fort. För fort. Som vanligt. Men det har varit så himla fantastiskt och jag är otroligt glad för att jag åkte till Sverige på konserterna. Konserten i Göteborg igår var ett underbart avslut för mig, för den här gången. Och det var underbart att träffa en massa vänner igen! Jag är glad för att jag har fått så otroligt härliga och fantastiska vänner via TH. Vänskap som handlar om så mycket mer än bara TH. Så det var svårt att säga hej då till Katti och Mariam i förmiddags :( Bussresan är dryg och jobbig. Jag är tillbaka i Hamburg sent ikväll och då blir det sängen med en gång, jobb väntar kl 7 i morgon. Uppdaterar mer om min sverigeresa inom dom närmsta dagarna.

Götlaborg!

Jag överlevde bussresan! Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det gick relativt fort och smärtfritt (även om min bak hävdar något annat).
Jag har varit i Göteborg 2 timmar och jag har hunnit med att både käka pasta carbonara som Sara fixade i ordning och glass. Sen kollade vi på Tokio Hotel live från MTV Day i Athen 2009.

Efter att ha varit vaken i 17 timmar så är det snart dags för sängen.
Alarmet ringer kl 6 i morgon!

Natti.


Jetzt geht's los!

Klockan är 06.13 och om några minuter ska jag bege mig mot busstationen. Jag är helt klar och väntar på att tiden ska gå.
John Blund kom inte till mig förrän vid 12 inatt så jag är riktigt seg nu måste jag säga. Hoppas jag kan sova lite på bussen sen.

Så här dom kommande dagarna ut:
Idag, onsdag: Buss till Göteborg. Framme kring 19.30 ikväll. Då kommer Sara och möter upp mig. Jag sover hos henne i natt.
Torsdag: Jag och Sara tar tåget upp till Stockholm kring kl 8.00! Vi lämnar våra väskor osv innan vi åker ut till Globen. Tokio Hotel konsert! Efter konserten bor jag och några till på detta vandrarhem. Eller ska jag skriva vandrarbåt kanske?
Fredag: Vi tar tåget ner till Göteborg kring kl 06.00. Så fort vi kommit ner tar vi oss till Scandinavium och ställer oss i kön. Och där står vi resten av dagen. Håll tummarna för att vi hamnar långt fram på Tokio Hotel's konsert!
Efter konserten åker vi hem till Katti och sover.
Lördag: Min buss tillbaka till Hamburg går 11.20. Jag ska vara framme kring kl 22.00.

Det blir verkligen vara fram och tillbaka överallt och jag kommer vara sliten när jag är tillbaka här på lördag kväll, men det kommer vara så värt det!
Det ska bli fantastiskt att se TH igen, och i Sverige dessutom. Och det ska bli underbart att träffa en massa vänner som man fått via TH :)

Nu ska jag göra mig redo för att gå. Vet inte om jag kommer få tillfälle till att uppdatera något mer. Annars hörs vi när jag är tillbaka i Hamburg.

Jag kommer bara använda min svenska mobil i Sverige!



en trött puss från en trött Zarah


Ich hab's geschafft

Jag klarade det. Jag har packat klart. Det gick sådär utan packlista. I fortsättningen ska jag alltid göra en packlista, oavsett hur ofokuserad jag än må vara. En packlista underlättar något enormt!
Nu har jag definitivt för mycket kläder med mig, med hellre för mycket än för lite.

Nu är det bäst jag kryper till kojs, så jag orkar upp när alarmet ringer i morgon bitti.

Gute nacht, lieblings



STRESS!!!

Ofta vill man att tiden ska gå fort men det finns tillfällen då man önskar att man hade mer tid. Som nu.
Min väska ligger på golvet. Tom.
Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig. Damn it! Jag har aldrig varit så oorganiserad inför en resa som jag är nu. Vad hände med den Zarah som åkte till Essen november 2007? Hon som började skriva packlista 3 veckor innan hon skulle resa. Hon som alltid gjorde 3 versioner av packlistan. Hon som hade alla viktiga papper i en mapp. Hon som hade koll.
Den personen är som bortblåst. Nu sitter jag här och slösar bort en massa dyrbar tid.

Susanne var här förut och lämnade sin kamera och minneskort. Jag ska få låna det av henne! Hennes kamera är bättre än min :) och hon har ett minneskort på 8 GB. Mitt är bara på 2. Så nu kommer jag kunna fota och filma utan att oroa mig för att det ska bli fullt med en gång :)

Jag vet inte hur många gånger jag har ångrat att jag valde att åka buss. 12 jävla timmar kommer det ta! Fast jag väntar 1 timme i Köpenhamn då också.. så 11 timmar. Men ändå! Jag har förberett mig mycket väl måste jag säga. iPoden är laddad och jag har en mp3 också, just in case. En bok och ett par skvallerblaskor. En massa att tugga på. Jag borde klara mig. Jag tror dock att jag kommer dö av träsmak innan jag är framme.
Men det värsta av allt är nog att jag måste slita mig från sängen i morgon kl 05.20. Hur ska jag orka? Dessutom har jag ticks och måste snooza ett par gånger innan jag kliver upp.
Urgh.

Damn it! Måste packa!





Lass dich fallen um zu fliegen!

Mitt långa inlägg om konserten igår försvann :( jag som kämpade så med det!
Får se om jag orkar kämpa ihop ett nytt i morgon. I fortsättningen ska jag skriva på Works och spara det innan.
Det är lätt att vara efterklok.

Idag har jag jobbat nästan hela dagen. Tråkigt men det gör inte så mycket, jag går runt och tänker på konserten igår och på dom kommande 2 i Sverige, så tiden smiter förbi utan att göra sig påmind!
På tal om Sverige, jag åker på onsdag morgon. Jag har lagt fram resväskan på golvet som nu väntar på att fyllas med kläder. Mp3'n väntar på att bli laddad och fylld med annan musik, kameran väntar på att bli laddad, klipp på datorn väntar på att konverteras om så dom kan läggas in i iPoden.
Varför väntar jag alltid i sista sekund med allt?
Jag jobbar minst lika mycket i morgon och då ska jag också hinna med en tur in till stan för att se om jag kan panik-hitta något snyggt till konserten! Matsäck & Stern-tidningar ska köpas. Urgh. Jag lär mig aldrig.

Nu ska jag i alla fall ta tag i mina naglar!

Hej svejs.


Jag och Suss utanför arenan igår.
Någon som ser turnébussen över Suss' huvud? Berättar mer om det i inlägget om konserten ;)


Fangirl!!

OMG, det var helt otroligt igår!!! Jag har inga ord som kan beskriva hur otroligt det var, detta är något som måste upplevas för att man ska förstå.
Jag har inga problem med att minnas konserten, som jag trodde. Jag var jättenervös när vi satt inne i arenan och väntade på att det skulle börja och jag skakade under första låten men sen släppte det och jag kunde njuta av konserten!
Jag måste ner och jobba nu men jag postar ett längre inlägg senare med fler bilder och kanske ett klipp eller två.





RSS 2.0