Maskerad 13.11.10

Maskeraden i lördags blev hur bra som helst! Vi var ett härligt gäng som deltog, maten var underbart god och det var fantastisk stämning under hela kvällen, som för min del slutade 04.30 på söndags morgonen. Det var helt klart värt att vara ur balans hela gårdagen!
Jag klädde ut mig till kossa men det byttes dräkter flitigt med varandra under kvällens gång, så jag hade även på mig ett par lederhosen vid ett tillfälle.

En bild säger mer än tusen ord...




























Burger King

Nu har jag kommit igång med jobbet på Burger King. Har hittills bara jobbat onsdag-fredag och nu är jag ledig i helgen, så det blev en mjukstart. Vilket jag uppskattar, då det är en hel del som ska läras och mycket ska tas in. Jag fokuserar mest på kassan och hittills så har det flytit på bra och jag trivs, även när det är stressigt!

Som sagt, ledig i helgen! Ikväll blir det lugnt, ska vänta in morgondagen då det blir maskerad för hela slanten!! En kväll i gott sällskap i fula utklädnader och god mat - kan ju inte bli bättre.
Kameran ska självklart med!




I Blame Coco

Fortsätter med lite musiktips! Näst på tur är I Blame Coco, som jag har fastnat för. Jag brukar inte gilla artister som Coco, jag kan vara lite petig med artister med speciella röster. Men Coco är riktigt bra! Jag gillar hennes stil.











Tick tock

Dags för en uppdatering igen, kors i taget!
Nu har jag varit hemma i ganska exakt 3 månader. Vad har hänt sen jag kom hem?
Inte värst mycket. Det händer inte så mycket här i hålan. Ni som såg på Lite Sällskap med Filip & Fredrik på kanal5 kanske märkte att Grums inte är så mycket att hänga i granen. Men jag har familj och vänner omkring mig, det väger upp.

Jag jobbade förra månaden, för Grums Kommun. Det var tillfälligt, tills man hittade något annat eller max 3 månader. Vi fick göra sånt som kommunen "inte hade tid med", t.ex hämta tvätt på äldreboenden och handla åt dem. Tvätta brandbilar och kommunbilar. Dela ut hyresavier. Skitjobb, men bättre än inget och allt slit kommer vara bortglömt när lönen kommer om 3 veckor ;)
Men som sagt, tillfälligt jobb och jag gjorde sista dagen i fredags. Nu har jag annat på gång! I morgon ska jag på introduktion på Burger King här i Grums. Kanske inte är så mycket bättre egentligen men det är ett jobb i alla fall, så jag kan vara nöjd för det :)

3 månader, November... vart tar tiden vägen? Innan man vet ordet av det så är det första advent, jul, nyår, vår  och SOMMAR!
En dag i taget...


Grums hade Sveriges renaste brandbilar under Oktober månad ;)


RSS 2.0