Kinderchoklad - en god bit av Tyskland

Alla har väl, någon gång, roat sig med ett kinderägg eller två. Det har i alla fall jag. Och med stor risk för att låta gammal; överraskningarna var bättre förr ;)
Men hur som haver, kinderchoklad. Marabou i alla ära men kinderchoklad är så himla gott! Det finns just kinderägg och ett par andra sorters choklad från kinder på ICA. I Tyskland kryllar det med en massa olika sorter!
Min favorit är Kinder Riegel (Kinder Maxi i Sverige). Den äter jag gärna som den är eller bryter ner några bitar i ett kopp varm O'boy. Det är också supergott att slänga på några bitar på en pannkaka ett par minuter innan man tar upp den från stekpannan. Härligt med smällt choklad!







Helgen

Helgen har jag spenderat hemma hos min lillebror. Vi har kollat på en massa filmer och det nya avsnittet med Supernatural. En sån jäkla bra serie!
Vi hann med att spela lite Super Mario World också men det gick inget bra för min del, så det la vi ner ganska så fort. Jag är nog lite ringrostig.
Igår morse gick jag upp frivilligt kl 7 för att åka iväg och spela squash! Lika kul denna gången, även om jag fick stryk. Jag måste träna på mina servar.
Nu springs det i tvättstugan ett par timmar till, sedan avslutas helgen med en film.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har haft!





Green with envy

Jag har länge varit på jakt efter ett grönt nagellack som inte ser för mossigt ut. Nyligen snubblade jag över H&M's egna märke, som har ett snyggt grönt nagellack som jag är supernöjd med!
Nyansen heter Envy Me.



Jag slog på stort och satte en F-klav (stickers från Depend) på lillfingret!


chop chop!

Idag fick man vara upp med tuppen för att ringa till läkaren angående svaren på proverna jag lämnade förra veckan. Dom hittade inga fel, läkaren sa att jag är frisk som en nötkärna! Då hoppas jag på att jag slutar fälla en massa hår snart, innan jag blir flintskallig.

Efter samtalet drog mamma med mig ut på en promenad! En timme var vi ute och spatserade. Jag fick ett litet skavsår som jag kommer gnälla på nu tills det försvinner.

Sen har jag även hunnit med ett möte, ett drogtest, mat hos pappa och hämtat en maskeraddräkt för en kommande maskerad! Det hör inte till vanligheterna numera att ha en fullspäckad dag, så jag kommer slockna tidigt ikväll ;)


Från promenaden i morse


Squash!

Kalaset i lördags var inte att leka med och man låg lite extra mycket på latsidan igår, så idag har man försökt balanserat upp det med squash! En kompis och jag åkte iväg och slog lite boll. Jag hade inte testat på det innan och det gick väl lite sådär, men det var kul som bara den!
Det lär bli fler gånger :)




Up, up and away!

Idag har jag mycket på agendan! Om en liten stund kommer min storebror och hans tjej hit över dagen och hälsar på. Jag har inte träffat dom sedan dom hämtade mig i Lund för 6 veckor sen, så det ska bli kul :)
Vi ska käka mat hos mormor. Rotmos står på menyn idag. Det var inte igår, så jag ska njuta av varenda tugga! Efter maten ska jag hem och fixa mig lite, försöka hinna få i mig lite tårta (mamma fyllde nyligen år!) och sen kila iväg till Sofie där det blir lite förpartaj innan det bär av till Säffle, där det kommer festas till rejält - på 30-årskalas ska man inte vara blyg ;)

Ha en bra lördag, mina vänner!


Ger mig själv en klapp på axeln för nya bilder!


Nagelfin! Tyckte G-klavar på båda pekfingrarna passade bra. 
Stickers från Depend.



18.09.10


"Det kommer gå bra"

Det kommer gå bra, my ass! Jag föredrar stick i fingret vid blodprov men nu var det tvunget till att stickas i armen. Jag är en liten mes när det gäller sånt där, men sköterskan sa att jag hade fina blodådror och att det skulle gå så bra så. Så sticker kossan fel!
Gick därifrån flera liter blod fattigare, ett fult plåster och ett sönderhackat armveck rikare. Nu ska jag bara invänta provsvaren.
Amatörer.




Beyond Hell/Above Heaven

I Mars skrev jag om Volbeats kommande album. Albumet Beyond Hell/Above Heaven släpptes häromdagen!
Jag har inte lyssnat på det så noga än men det låter lovande, och ett par favoriter har jag hunnit fått.
I inlägget skrev jag även om att Volbeat spelar Hamburg i November. Det kan jag ju säga att jag skippar, vilket tar emot.. Nu lockar istället något av Sveriges datum i början av Oktober men det är inte någon idé att ens fundera på det.
Men kul att dom har släppt nytt!


Favoriter på skivan hittills (klicka på länkarna för att lyssna!)

- The Mirror and the Ripper

- Magic Zone

- Fallen





Dagsvilsen

Flera gånger idag har jag fått för mig att det är måndag. Det är lätt hänt att man blir lite dagsvilsen när man har lite ledigt ;)
Tisdag idag alltså. Jag har varit duktig och pysslat ihop ett personligt brev och skickat iväg mitt CV. Woho!

I morgon ska jag iväg till läkaren och sticka mig i fingret. Mamma misstänker att jag kan ha fel på min sköldkörtel. Är det inte den det är fel på, så har jag brist på någonting i alla fall; jag sover som aldrig förr och tappar en massa hår m.m. 
Jag ska även till pappa i morgon, käka och fixa lite med min dator. Sen avslutas dagen med lite barnkalas!
Fullproppad dag med andra ord.

Jag har fortfarande inga nya bilder (skärpning!), så postar en som är tagen i början av sommaren.



02.06.10


Stor eloge till er!

Ni fantastiska läsare hänger er tappert kvar! Det finns verkligen inga ursäkter, det är jag som inte får tummen ur helt enkelt.. Jag får ta och börja lyssna på er som ville att jag skulle uppdatera även om det inte händer något spännande :)
Just nu har jag inget på lager och det har blivit dåligt med nya bilder, så tills nästa uppdatering bjuder jag på en bild från Sylt, där jag myser i kvällssolen i en strandkorg.






G-klavar och Rockbjörnar

Pappa frågade mig igår om dålig uppdatering beror på att jag inte har något att skriva om eller på lathet. Jag svarade att det beror på både och. Jag myser med nära och kära, gör inget speciellt egentligen. Det är inte så kul att skriva om, så då blir det att jag hoppar bloggen...
Men nu kan jag berätta att jag har börjat min kurs! Första delen handlar om att lära sig noter och notskrift. Att rita G-klavar är inte det lättaste kan jag tala om! Men kursen verkar bra och det ska bli kul att komma igång lite mer.


Jag har äntligen beställt senaste live DVD'n med Tokio Hotel! Nu väntar jag på att den ska dumpa ner i brevlådan. Jag var ju på 3 konserter under den turnén, så nu ser jag fram emot att uppleva allt igen från en annan vinkel. Analysera och upptäcka detaljer som man missat.
På tal om Tokio Hotel så vann dom 2 Rockbjörnar igår! Årets Utlänska Låt och Årets Konsert.
Mina andra favoriter för tillfället, Kent, vann Årets Livegrupp.
Woho!




RSS 2.0