Liam

Den 22:a Januari kl 15.11 var han äntligen här! Vår fina Liam.


Liam 27.01.12


Dagen D

Äntligen är det den 21:a Januari. Vårt beräknade förlossningsdatum. Tråkigt nog sitter vi här utan någon bebis. Men så är det också bara 5% som föder på "sitt" datum. Och tyvärr kan jag inte säga att jag har gått över tiden imorgon när jag vaknar. Man går ända till v.42+0 innan man officiellt har gått över tiden, vilket är om 2 veckor. 
Kommer jag så långt så följer täta kontroller under en vecka för att se till att både jag och bebis mår bra. Sätter inte kroppen igång förlossningen under den veckan så blir man igångsatt med medicinsk hjälp. Blir man igångsatt så finns det en liten risk för att kroppen inte riktigt hänger med i förlossningens förlopp, och förlossningen kan bli utdragen. Så jag hoppas på att tillhöra dom 92% som föder innan 42 hela veckor är uppnådda.





Kom ut!

Jag har ingen rätt att gnälla och tjata, jag har ju inte ens passerat det beräknade datumet än. Men den lilla knatten får mer än gärna komma ut nu. Det är jobbigt att inte kunna göra något, bara att vända sig i sängen är ett helt företag. Dagarna släpar sig fram och allt tar dubbelt så lång tid att göra. En dusch räcker för jag ska bli helt slut efteråt.
Nej bebis, kom ut snart innan din mamma blir bitter ;)



bild: 1177.se



Barnrummet

Barnrummet är det enda rum vi har renoverat. Vi vill göra om köket och andra rum också men det är inget som måste göras, så vi prioriterade pluttens rum.
Bjuder på ett par bilder på hur det blev. Har tyvärr inga bra före-bilder att jämföra med men det har ju inte blivit sämre!
Det är väldigt vitt och tomt just nu men efter lite inredning som mobiler till säng/skötbord och fler saker upp på väggarna, så är det klart! :)



En halvtaskig före-bild. En tvådelad vit/grön tapet. Vi rev även bort en bård



vi valde en nyans av vit på alla väggar utom en...



..där det blev en vit/grå/blå randig fond







sängen flyttar vi till vårt sovrum när lillen har kommit



Ut med det gamla, in med det nya

Ingen bebis än. Men däremot så har julgranen åkt ut och ett nytt barbord kommit in. Sakta men säkert så börjar vi komma oss i ordning i huset.





RSS 2.0