Carpe Diem

I morgon är det den sista dagen på 2008. Tiden går otroligt fort. 
Jag är lite smårädd för att jag ska sitta hemma gammal och gaggig, i en sliten soffa år 2050 och undra vart tiden tog vägen.
Köpte ett snyggt armband idag. Det hänger en rosknopp och en liten bricka från det. På brickan står det Carpe Diem. Man kanske skulle börja leva efter det uttrycket istället för att gå och klaga på att tiden försvinner. Eller som Bill i Tokio Hotel sjunger; Leb die Sekunde (lev varje sekund)

Nyårsafton i morgon som sagt. Jag bjuder på lite fyrverkerier.
Jag vet att det är en dag för tidigt aber morgen bin ich nicht zuhause...eh ja.

Gott nytt år people! ta det lugnt med skumpat.






The cat from hell

Meet Tore

Det började helt oskyldigt, här blott 8-9 veckor gammal



Men det gick fort utför och Tore började uppföra sig konstigt...


...och något hände med hans ögon...


....tillslut ändrade hela ansiktet form


Men Tore har bra sidor också.
När han inte är The cat from hell, så håller han gärna koll på vad som händer i världen utanför..
(eller också planerar han sin flykt)


...och han kryper gärna ner i ett knä för att mysa.






När allt kommer omkring så är han ändå min lilla skrutt!


Fi fan!

Igår gjorde jag bort mig. Papi hade The Grudge inpelad efter något annat program som han och storebror hade kollat på och dom stängde inte av bandet efter sig. Vem sätter sig och kollar lite på filmen? Jo jag.. mitt smäck. Jag klarar inte av filmer som The Grudge och The Ring, det vet jag ju. Men jag kan inte hålla mig borta.
The Grudge såg jag på bio när den var ny, vilket är flera år sedan, och jag har fortfarande men efter den. Det har blivit mycket bättre men efter det lilla jag såg igår så var jag tvungen att ha julstjärnan tänd i köket när jag skulle lägga mig. Som tur var så hade papi och Daniel musik på som överröstade tv'n så jag slapp höra det hemska ljudet äcklet i The Grudge håller på med.
Nej fi fan.

Snart 22 år, är rädd för vissa skräckfilmer och sover med lampa tänd... oh yeah!!


Tips

Jag hittade en superbra användare på Youtube häromdagen.
Jag var en av dom alla tusen som var på Tokio Hotels konsert i Paris 21/6-2008 och denna användaren har hela konserten uppdelat i olika klipp! Personen måste ha haft en proffessionell kamera för kvalitén är super (finns HD att välja också) 
Jag vet att några av er som läser också var på den konserten och för mig är detta en guldgruva så jag ville tipsa om det :)
Kika ni andra också ;)

(konsert från Paris, Bercy 10/3-2008 finns också)
http://www.youtube.com/user/GT91240

Flytt x3

Det blir mycket flyttande för medlemmar i min familj nu på kort tid. Min mami flyttade på juldagen. Hon och hennes kille kan INTE bo ihop. Skönt att dom flyttat isär nu.
Sen flyttar jag om ca 3 veckor. Har inte ens börjat packa eller rensa. Tänkte att jag skulle rensa riktigt mycket bland mina saker och kläder. Det var meningen att jag skulle göra det när jag flyttade hemifrån för 2 år sedan men det blev inte så. Dom som känner mig är säkert inte så förvånade. Jag vill inte flytta. jag trivs i min lägenhet men jag har inget val. Den enda "inkomst" jag har är CSN är när jag slutar skolan i januari så blir det för osäkert för mig att bo kvar med hyra, räkningar osv. Så min adress och de mesta av mina saker hamnar hos papi och min säng hamnar hos Sofie. Det är bara tillfälligt tills saker och ting blivit bestämda. Det kommer bli trångt i hennes etta men jag är oerhört tacksam för att jag slipper bo hemma, det lockar inte så mycket att flytta hem igen efter 2 år.
Och sen flyttar min storebror, som bor i Uddevalla, till en större lägenhet med sin tjej en vecka efter mig. Jag tvivlar på att det kommer hålla länge mellan dom men det lär ju märkas.
Oh! Jag glömde ju att min katt Tore också måste flytta. Han kan tyvärr inte flytta med mig men vi har hittat ett hem åt honom där jag tror han kommer trivas väldigt bra. Men han är ju min bebis :( kommer sakna den lilla skrutten.

Imorrn åker min storebor hem igen, så ikväll ska papi laga ordning nån lyxig gryta och egna klyftpotatis... NOMNOM! Sen så var vi till systemet förut så det blir lite cider också..mhhm. Sitter med en sliskig drink nu gjord på Absolut Vodka Vanilj, Sourz Apple och Sprite... väldigt söt, nästan FÖR söt men den är väldigt god.
Jag passade på att inhandla det jag ska ha på nyår också så jag slipper in där och trängas dagarna innan nyår.


Nej nu vill brodern något hör jag.
Trevlig kväll på er!

Inlägg nr.1

Okay, here we go!

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en av dem som bloggar men jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig.
Jag startade bloggen så att nära och kära kan hålla koll på vad som händer runt mig nu när saker och ting börjar komma i rullning. Alla andra är självklart också välkomna att läsa ;)
Jag har ingen aning om vad bloggen kommer innehålla men jag antar att jag hittar min stil så småningom.

Nu i början kommer jag inte vara så jätteaktiv.
Jag ska se om jag kan fixa med font osv senare.. jag har mycket kvar att lära på den fronten.
Om det är någon som har förslag på design, eller om någon känner sig manad att hjälpa mig med en snygg header så får ni väldigt gärna hojta till!
Efter många om och men så lyckades jag iaf länka till Tokio Hotels officiella hemsida och Tokio Hotel forumet THF *pets self*

Som det hängivna Tokio Hotel fan jag är, så är det en självklarhet att mitt första inlägg innehåller ett par bilder på killarna!

Video Music Awards 2008


Random het bild


RSS 2.0