Onödig fakta nr.1

Jag hittade en bok i bokhyllan häromdagen som heter BLA BLA 600 Incredibly Useless Facts. Den innehöll mycket roligt och intressant och jag läste ut den på 3 omgångar.

Jag skrev upp mina "favoriter" och tänkte delge några av dom och mina tankar om dom.

- A cow burps every 40 seconds (sounds like me....)
- If a turkey looks up with its mouth open while it's raining, it could drown (don't look up you stupid bird)

- According to the law of Massachusetts, goats are not allowed to wear pants (good to know, if i'll ever move there and have a goat)
- In the city of Lawrence, Kansas, it's against the law to walk around with bees in your hat (...ok....)

- During an ordinary day, your hand will indirectly come in contact with 15 penises (wash your hands people!)
- In one year, you will swallow 14 bugs in your sleep (grooooss! Maybe that's why i'm never hungry in the morning...)

- Only 30% of all human beings can flare their nostrils (oh, i feel special!)
- 20% of the world's population has a genetic disorder that causes the lack of wisdomteeth (i don't have mine yet... uh oh)

Michael Jackson's song Billie Jean was the first musical video shown on MTV that was made by an African-American performer

hej hopp

Då var ännu en helg förbi. Eller snart i alla fall. Jag har jobbat mycket i helgen så nu är jag ganska trött och utsliten. Dessutom hade jag problem att sova inatt. Lite sovmorgon fick jag i alla fall, då B inte vaknade förrän kl 8.
Jag träffade Suss igår som vanligt. Vi tog en runda på stan och sen åkte hem till mig och kollade först på Zimmer 483 doumentären (Tokio Hotel) och sen kollade vi på The Others med Nicole Kidman. Jag tror vi är inne i en period då vi kollar på lite läskiga filmer; Drag me to hell på bio, sen Freddy vs. Jason och igår The Others .Hon kommer hit snart och då blir det väl mer film skulle jag tro. Kanske skulle vi sätta tänderna i The Ring boxen som står i hyllan i mitt rum.. hmm.. nej, kanske inte. Har fortfarande men efter den...
Men det finns ca 300 andra filmer i hyllan att välja bland så vi hittar nog någon :)
Det sämsta är att vi alltid måste ha något att äta till filmerna...vi kanske borde sluta med det :P

Om 3 veckor har jag nyss landat i Sverige :D jag börjar längta nu.

Nu ska jag kila och möta Susanne!

Gammal bild tagen av papi

R.I.P Michael Jackson

Ofattbart. Omöjligt.
"The King of Pop" är död. Jag läste om det nu på morgonen och nej, jag kan inte fatta det.
Jag var inte hans största fan men ändå känner jag mig påverkad. Han har ju liksom alltid funnits där hela mitt liv med sin musik och alla tidningsrubriker.
Oavsett vad man tyckte om MJ som artist och person så rycktes man alltid med i hans låtar. Visst, det gick utför för honom under dom senare åren men när han var som bäst.. då var han verkligen bäst.
Låtar som The way you make me feel, Bad, Thriller, Black & White, You are not alone och Beat it, kommer jag alltid bära med mig.
VIVA hade ett specialprogram förut i hans ära, och visade hans videos under en timme. När You are not alone spelades så fick jag gåshud över hela kroppen. Jag känner mig konstig... tom på något vis. Det kommer ta ett tag innan det verkligen går in.
Vila i frid.



But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone
(Från You are not alone)


Guten Abend

God kväll.
Jag trodde att jag skulle junna ligga i parken och njuta av min lediga eftermiddag men icke. Regnet beslöt sig för att komma en dag tidigare. Dagen började soligt och slutade mulet och vått. Så jag slöade uppe på mitt rum hela eftermiddagen. Mindre kul.
Naja...

Nu på kvällen har jag pratat med Daniel, min storebror, i telefon. Det var ett tag sen vi pratade så det var kul :) Innan jag flyttade till Tyskland så hade vi ofta långa och ganska meningslösa samtal. Jag saknar dom :/ och det ska bli kul att träffa Daniel när jag är i Sverige :) Han ville att jag skulle köpa med apfelshorle till honom och det kan jag väl göra :P

Nu ska jag göra min tyskaläxa innan jag kollar på Saw IV och äter lite gott som jag köpte förut.






 


Fashion Against AIDS mosaik-poster

Ni kanske minns den här mosaik-postern som jag skrev om i slutet av februari?
I samband med Fashion Against AIDS så anordnades en tävling på Tokio Hotels hemsida och man kunde skicka in en bild på sig själv där man var klädd i TH's t-shirt. Bilderna skulle samlas ihop till en ny mosaik-poster. Och igår kom resultatet!


Tiny bild aber ich bin da




Ganska coolt



ROCK 'N' ROLL IS DEAD

I love sale!
Förra veckan köpte jag 2 linnen på H&M. Rean pågår för fullt och jag kunde inte motstå.
Jag har redan ett sånt här linne sen innan, fast i svart med rött tryck.


2€ styck!



der Sonnenschein

Solen skiner idag också.. wohoo! Och även igår, och ska skina i morgon också. Ich bin sehr glücklich! Solen har inte visat sig så mycket i Juni så jag är glad för all sol vi får. Men sen ska regnet komma på fredag och kanske åska i helgen.

Igår slutade jag halv 3, sen åkte jag och mötte upp Susanne. Vi knallade runt lite i olika affärer. Jag inhandlade ett par nya sommarskor för knappt 10€ :) sen köpte vi glass och gick till en park och satte oss.

Det är en ganska lugn arbetsvecka, sånt gillar jag :) idag är den jobbigast dagen på hela veckan, jobbade ett par timmar som vanligt på morgonen och ska hämta B efter min språkkurs, sen jobbar jag resten av dagen. Jag ska passa på att njuta av det underbara vädret och ta med B ner till älven för att mata fåglarna :)
I morgon är nog den slappaste dagen, då slutar jag redan kl 13 :D






Ha en bra dag!
:)

Tokio Hotel: Live in Paris 21.06.08

Igår var det ett år sedan jag, Katti, Amelie, Maarit och hennes kille var i Paris och såg Tokio Hotel. För mig var det andra gången jag såg dom live (första gången var i Essen, Tyskland, nov.07)
Paris var helt amazing och jag vill aboslut tillbaka någon gång. Man tror ju, eller jag gjorde det i alla fall, att Paris ska vara en stressig stad. Det är ju en huvudstad trots allt. Men det var lugnt, väldigt lugnt där. Staden hade en härlig atmosfär.
Det första vi gjorde när vi landat var att leta upp vårt hotellrum, som hade extremt röda väggar, sen gav vi oss ut på upptäcksfärd! Vi hittade Triumfbågen och efter många om och men så hittade vi även Eiffeltornet.
Av en slump hittade vi en underbar park, som vi återvände till morgonen därpå för att äta frukost.
Nästa dag var det dags för konserten, som var Tokio Hotel's största utomhuskonsert ever. Det var också första gången som konserten innhöll pyroteknik! Pyrotekniken var otroligt bra timeat med musiken och allt var bara.....ofattbart amazing!
Slutet av konserten var oslagbart och då kom även tårarna.
Underbart ♥


Tunnelbana!


Ingången till parken



Triumfbågen



Det första vi såg av Eiffeltornet



det kom närmare....


...och närmare...



...och... wow. Så mäktigt.



Konsertarenan var gigantisk (syns dock inte så bra på bilden)


Bill Bill Bill Bill.....









what's going on there Mr.kaulitz?


Twins ♥



Tom



Jag älskar mina suddiga bilder
Minnen för livet



Ny vecka - nya tag

Veckorna och månaderna knatar på otroligt fort. Idag är det 3 månader sen jag kom hit. Jag har inte sett skymten av någon hemlängtan och jag tror inte jag kommer få se någon heller. Om knappt 4 veckor åker jag till Sverige. Jag har blandade känslor inför resan. Det ska bli superkul och härligt att få träffa nära och kära igen efter då 4 månader men samtidigt så åkte jag ifrån Sverige för att jag inte mådde bra där och behövde komma därifrån. Att åka till Hamburg är det bästa jag har gjort och vill inte härifrån. Kommer jag trivas under min vecka i Sverige? Kommer jag trivas i Sverige efter mitt år i Hamburg?

Helgen var bra, som vanligt. Jag träffade Suss, som vanligt :P Vi gick på bio med Malin, efter midsommarfirandet i fredags. Vi såg Drag me to hell. En skräckis. Jag trodde jag hade lärt mig efter The Grudge och Mirrors men där hade jag fel. Jag ska inte se skräckfilmer, och aboslut inte på bio!! Jag tror inte jag har skrikit så mycket förut... i alla fall inte när jag kollat på film. Visst, den var ganska löjlig emellanåt men den var också otroligt läskig ibland! Jag gömde mig bakom min stora krage 80% av filmen. Fy fan. Promenaden hem på 10 minuter från min U-bahnstation mitt i natten var bland det läskigaste jag varit med om. Jag lär mig aldrig. Skräck är inget för mig men ändå fortsätter jag att kolla. Fast samtidigt så är det bra att bli lite rädd ibland ;P
I lördags jobbade jag till halv 4 och sen var jag bara hemma resten av dagen/kvällen. A hade frågat mig innan om jag kunde se efter babytelefonerna på kvällen, om jag var hemma, så kunde hon bli med P till ett par av deras vänner och det kunde jag väl lika gärna göra när jag var hemma :) Jag kollade på Twilight och moffade pizza.
Och igår var jag helt ledig, Sov till kl 11 och sen slöade hemma tills jag åkte in till centrum och mötte upp Suss. Vi åkte hem till mig och kollade på Freddy vs. Jason. Vi avslutade kvällen med lite kortspel. Fan va kul det var! Vi hade inte spelat kort på evigheter så det tog ett tag innan vi kom på reglerna till bl.a Vänd 8.

Idag jobbde jag ett par timmar på morgonen som vanligt och sen var jag ledig fram till 16,30, så jag börjar snart igen. Jobbar till kl 19 så det är en ganska lugn dag idag :)

Och solen skiner! I love the sun.

Take care.



Midsommar i Hamburg 2009

Dagen började med att jag, Linnea och Johanna var hos Johanna och band en varsin krans. Det var intressant. Och jobbigt. Jag ville ge upp när jag bara fått ihop en halv krans men jag kämpade på och fick tillslut ihop en :) men tyvärr så hann jag tappa bort min krans innan den kom till användning. Great.
Sen var vi ju som sagt i Svenska Kyrkan på midsommarfirande, och det var superkul! Det började med buffé som innhöll bl.a potatissallad, kallrökt lax, köttbullar och ägg.. sånt som ska finnas på midsommar. Om man ville fick man även en snaps till maten. När faten var tomma så gick hela gänget, vilket var några stycken, till en park precis i närheten, för att dansa kring midsommarstång och leka några traditionella lekar; hoppa säck och den där med potatis på en sked. Ni kanske kan tänka er blickarna vi fick från tyskarna....hehe.
Sen tågade vi tillbaka till kyrkan för att äta jordgubbstårta.
Jag var inte med och dansade, jag stod brevid med Suss och kollade på. Och skrattade. Och fotade :P

Haha!


Linn och Linnea



Nathan och Suss


Fia



Här tågar vi iväg till parken



Rasha



Dance, dance



Traditionellt midsommarväder



Jag och Suss hade tråkigt emellanåt, så vi flummade lite






Midsommarstången i högsta hugg när vi tågade tillbaka



Jordgubbstårta!







Glad Midsommar!

Då var det midsommar igen.. Eller i morgon i alla fall ;) Men jag tror inte kommer ha så mycket tid för datorn i morgon.
Först så jobbar jag till 9.30. Sen åker jag direkt till Johanna som har lite "pysselverkstad" hemma hos sig. Vi ska binda kransar :D Det är lite midsommarfirande i kyrkan i morgon med bl.a. Sillbuff'e (blä, jag håller mig till potatis och ägg!) och dans kring midsommarstång och vad passar inte bättre till det än en blomkrans^^ Vi får väl se vad det blir av det hela.
Hur som helst så hoppas jag på fint väder!

Mellan kransbindningen och kyrkan ska jag åka in till centrum och möta upp en kompis som är i Hamburg över helgen. Det ska bli kul att träffa henne igen :)

Lägger in några bilder (från google) som hör midsommaren till:








och så klart; det traditionella regnet


Lugn eftermiddag

Jag har nyss slutat jobba och är nu ledig resten av dagen. Det är så himla skönt att vara ledig i alla fall en eftermiddag i veckan. Denna vecka är det så lyxigt att jag har ledigt i morgon eftermiddag med, eller slutar redan 9.30 rättare sagt :)
Mina arbetsveckor ser alltid olika ut. Ibland jobbar jag mycket och ibland lite. Men i slutändan så har det en bra balans.

Jag skulle ha träffat Suss nu egentligen men jag har huvudvärk som kan utveckla sig till migrän om jag inte vilar, så det är exakt vad jag ska göra nu.

Bis später, lieblings.

Min helg - Söndag

Som sagt, upp kl 9 för att vara klar till kl 10. Jag var väldigt trött men det gick ändå :) Jag hade mest hand om E under dagen och det gick ganska lätt och smärtfritt. Jag jobbade till kl 16.00 och en timme senare ringde Suss. Hon var också ledig, så hon kom hit. Jag mötte henne vid min u-bahn station och vi köpte med en varsin döner (kebab) hem och kollade på Wie Ein Einziger Tag (The Notebook), som jag också köpte i fredags. Det var ett impulsköp och den var på rea ;) Efter filmen gick vi ut på promenad längs en av alla kanaler från Elbe som slingrar omkring här. Det var härligt väder och vi pratade mest en massa skit ;P Och vi hade väldigt roligt åt några ankor, änder och ett par andra fula fåglar som dök i vattnet hela tiden. Ibland behövs det inte mycket för att ha roligt.
När vi kom tillbaka till mig så kollade vi på en av skivorna från Tokio Hotels senaste DVD: Caught on Camera.
En perfekt söndagkväll :)


Den lilla är söt och den stora står roligt med benen



Lika fula i Tyskland som i Sverige



Så himla härlig och vacker omgivning att promenera i






Hamburg har fler broar än Venedig ;)


Suss :) (japp det är en sån jacka Tom i TH har)


och som avslutning:





Så, det var min helg.


Min helg - Lördag

I lördags var jag helt ledig och det var meningen att jag skulle hinna med att göra ett par saker. Men jag vaknade strax efter kl 9 med en kraftig smärta i magen, ja ni vet, fel tid på månaden helt enkelt. Men detta var inte normalt. Jag kunde inte göra annat att dra mig upp för att ta ett piller och sen gå tillbaka till sängen, krypa ihop i fosterställning och försöka somna ifrån smärtan. Etter många om och med så klarade jag det och vaknade 13.40. Ooops. Men smärtan var halverad och jag kunde stå upp utan att krampa ihop, så jag fixade till mig och väntade på att Suss skulle höra av sig. Det var nämligen lite festligheter i kyrkan på kvällen! Det var sista au pair-träffen med Fredrik som ledare. Han flyttar till Rotterdam nästa månad. Tråkigt, men sånt är livet.
Fredrik hade i alla fall lagat smarrig mat och kl 20.00 var tiden som gällde. Kring 20.30 satte vi oss till bords och blev serverade en toast med någon röra på som förrätt, lax och potatis som huvudrätt och vaniljglass med varm hallonsås/sylt till efterrätt. Och till maten dracks det vitt vin. Jag hann få i mig 2 glas innan vi började gå över till det vi hade haft med oss själva.
Jag och Suss hade köpt alkoläsk, eller vad man ska kalla det. Det är i alla fall så nära cider som man kommer här, och det får duga när man inte tycker om öl ;P Och en flaska kostar bara 79 cent så det är inga stora pengar jag pratar om heller. Vi hade skitkul :D och Fredrik hade några vänner från Sverige här, och dom var också roliga att festa med. Bra musik, mest svenskt som: Björn Rosenström (sockiplast, sockiplast!) Markoolio, och så klart; Boten Anna ;)
Jag skulle dock upp och jobba kl 10 dagen efter så jag drack inte så mycket.Jag var kvar med dom andra tills förfesten var slut och dom skulle gå ut och fortsätta. Men nu är det så, att i Tyskland så är förfesten oftast inte slut förrän vid 1,2 eller 3. I detta fallet kring halv 3, så jag var inte hemma förrän halv 4.
Och eftersom jag sov länge på dagen så var jag inte ett dugg trött, och somnade inte förrän kring 5. Och sen upp kl 9. Wohoo!
Men jag hade roligare än vad jag haft på länge, så det var lätt värt det! :D



Alkoläsk med smak av lime och den var på tok för söt och sliskig - t.o.m för mig!



Suss klunkar på




Emelie (som inspekterar något på min kamera) och Nathan



Det ser väldigt dramatiskt ut hos Fia, Johanna och Linn



Behövs det ens en kommentar?



Fia hade nyss varit i Sverige och köpt med en blygsam påse med Djungelvrål till mig!


Söndag kommer...

Min helg - Fredag

Nu äntligen, tog jag mig i kragen!
Jag har kommit in i en period då jag sover när jag är ledig....heh.

Börjar med fredag.
Jag var in till centrum på dagen och köpte min älskade Twilight-film. Så min fredagkväll bestod av en massa gott och Twilight!
Det är över 2 timmars extramaterial, så jag började kolla på det innan jag övergick till filmen. Och jag kollade på så mycket extramaterial så jag inte orkade kolla klart på sjäva filmen och har fortfarande inte gjort det... Ganska typiskt. Dock så har jag ju sett filmen innan säkert 20 gånger så jag kan den utan och innan ändå ;)

Chips, choklad, sura Jelly Belly's och kirschshorle (körsbärssaft blandat med kolsyrat vatten)



en av mina absoluta favoritfilmer ♥


lördag kommer....


The All American Rejects - Gives you hell

Jag är för trött för ett långt inlägg nu... skjuter upp det till i morgon.
Bjuder istället på en bra låt.



When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

Lamt inlägg

Det har varit en superbra och händelserik helg. Tyvärr är den slut nu och vardagen väntar i morgon.
Jag är megatrött så ska hoppa i säng ganska omdelbart. Jag återkommer i morgon när jag är lite mer utvilad och berättar om min helg. Ska försöka få med lite bilder också :)

Om 5 veckor sitter jag i buss på väg till Karlstad :D



Nu säger jag godnatt.

Bis kein Regen mehr fällt

Regnet öser verkligen ner idag! Jag har varit ledig från kl 10 idag, fram till kl 17. Så jag tänkte att jag skulle åkt in till stan för att köpa en specialutgåva av Twilight som släpptes här igår men jag känner inte för att ge mig ut i ovädret så det blev ingen film för mig :( även om det hade varit mysigt att begrava sig under en filt i soffan framför tv'n ikväll när jag slutat. Jag är ledig några timmar på eftermiddagen i morgon, så då kanske jag kan åka in och köpa den. Får hålla tummarna för att det inte regnar. Det har regnat hela veckan och jag är less.

Igår köpte jag en ny bok till min språkkurs. Dock så ska vi inte börja med den förrän på måndag. Jag kollade i den igår kväll och det sista kapitlet ser inte så spännande ut. Blä.







Bokat resa hem! :D

Jag bokade precis flyget för min vecka i Sverige nästa månad! :D Jag är i Sverige 19:e - 26:e Juli. Men fan så dyrt det var, trots att jag bokade Ryanair =/ själva flyget kostade 3€ men sen tillkom det en massa skatter så klart och sen en resväska att checka in, andra små avgifter och dessutom måste man betala 10€ för att ens kunna betala sin resa! Det är sjukt...84€ gick det på sammanlagt, vilket är billigare än alla andra flygbolag men ändå. Sen tillkommer det kostander för en massa bussar hit och dit men det väntar jag med lite. Det passar inget bra med bussar till och från Stockholm så dom känns inte lika roliga att boka. Och flygbussarna i båda länder... urgh.. det blir en dyr resa det här :(

7.30 - 19.30
Så såg mitt schema ut idag. Jobb från morgon till kväll utan paus, med griniga ungar som trotsar och får tänder. Vilket innebär att jag är trött nu. Kommer stupa i säng ganska omedelbart.

I morgon jobbar jag nästan lika mycket, fast jag har min språkkurs på förmiddagen och jag är ledig 1,5 timme på eftermiddagen, så jag överlever nog.

Aaaaanyway... tschüss.


 


urgh

Det är grått och regnigt ute idag också. Jag vill ha soooooooool!
Jag vaknade dessutom på lite taskigt humör i morse och det blev inte bättre av att min tyskalektion var inställd, vilket jag inte fick veta förrän jag redan var där!
Scheiße.

Jobbar till 14.30 idag, sen ska jag träffa Suss kl 16.00. Hoppas hon kan bidra till ett bättre humör. En smarrig kaffedrink på Starbucks skulle säkert också bidra lite.


Me today

 

Regnig söndag

Någon anonym kommenterade:
du vet väll att new yorker finns i 2 städer i sverige också??

Well.. duh. Men när man har bott ute på vischan hela sitt liv så har man inte fördelen med att ha tillgång till häftiga affärer. Och 2 st i hela Sverige... vad är oddsen att man bor i närheten av en?
Nu bor jag 15 minuter från en med U-bahn.  Life is good.

Anyway, jag var ju med Suss igår. Vi blev kvar i centrum. Altona för vänta ;) Jag köpte en jättemysig svart munkjacka på New Yorker. Den var på rea..woho :D Jag köpte hårfärg också. Och det blev bio igår kväll :) Vi kollade på Dorf Punks eller vad den hette. Det var en tysk film, om några killar på 80-talet som upptäcker punken. Den var helt okej.
Jag jobbade 2 timmar på morgonen, vilket var helt okej, trots att jag sovit dåligt inatt.
Suss är på väg hit, jag ska hjälpa henne färga håret. Jag har redan färgat mitt :) vilket var på tiden, det var ingen dålig utväxt jag hade. Nu är det mörkt och fint igen :)

Det blir tydligen inget Köpenhamn för familjen nästa helg. Det var något strul med hotell... eller något. Naja, det får gå ändå :)

Jag och Suss var på Karstadt och kollade runt på deras godisavdelning igår och jag hittade detta!
Vet inte om det finns i Sverige längre men det fanns när jag var mindre. jag var tvungen att köpa en haha. Det fanns mycket annat "från förr" också.



Efter vår shopping tog vi en fika på StarBucks. Vi tog en kall kaffedrink. Det smakade som mosad chokladtårta med kaffe. På toppen var det grädde och björnbärssås. Smarrigt! Jag drack något liknande i Paris förra sommaren, fast då utan björnbärsåsen. Lecker!

Sveriges nationaldag-firande i Hamburg

Ikväll är det någonting i kyrkan. Men jag tror jag hoppar över det, det lät....mindre kul. Men jag är i alla fall ledig hela dagen, så jag ska snart hoppa in i duschen och sen åkte och möta Suss i centrum. Vi ska käka lunch innan vi åker vidare till Altona och shoppingcentret där. Kanske en bio ikväll istället för kyrkan? Jag ville på bio igår men då jobbade Suss.
Vädret är okej, sol med lite moln. Fast det är inte så jättevarmt dock. Och har inte varit sen i måndags. Det är svårt att tro att det var 25-27 grader varmt då. Hoppas värmen kommer tillbaka.

Igår var en helvetesdag. B var på skithumör och skrek och grinade hela tiden. E får ju tänder så han grinar också, dessutom fick att han en vaccinspruta i torsdags, som ger honom feber några dagar. Så det var lagom kul igår. Jag somnade som en stock innan kl 23 och sov till kl 10 idag. Det var behövligt.

Hej svejs.


wie, bitte?

Jag hittade mycket fint på New Yorker som jag vill ha men jag får prioritera, kan inte lägga alla pengar på kläder, även om jag vill... heh.
Så jag kom hem med 2 st stora t-shirtar som man kan ha till leggings, och en t-shirt i vanlig storlek.
Sen köpte jag även 2 TH t-shirtar till på H&M, fanns fortfarande kvar i min storlek och allt :) och precis när jag skulle gå ut från affären så hör jag introt till TH's låt Final Day och besatt som jag är så vände jag på klacken och tog ett par extra varv i affären bara för att kunna lyssna klart. 


en lila och en vit t-shirt med samma motiv



t-shirt med snyggt tryck



trycket i närbild



New Yorker, mein neue lieblingsgeschäft




Donnerstag

Jag har ju pratat på att jag kanske kommer åka till Sverige v.30 och nyss så fick jag det sista absoluta klartecknet som jag väntat på! Nu är det bestämt att jag är i Sverige v.30. Nu är det bara resan som ska bokas :)
Jag kikade lite på flyg och bussar igår och der ser ut som att jag återigen måste ta bussen kl 02.15 från Karlstad när jag ska tillbaka igen. Det blir tredje gången jag måste ta den bussen. Det är ett helvete... Visst, man kan sova lite på bussen, resan tar ju ändå över 4 timmar men hur bekvämt är det att sitta på en buss och sova? Och det innebär att jag har en massa tid att slå ihjäl i Stockholm innan flyget går. Är inte tillbaka i Hamburg förrän på kvällen och då kommer jag vara en zombie med huvudvärk och allt. I just know it. Men men... det kan jag leva med antar jag :)

Och jag fick dessutom veta nu på morgonen ett jag är ledig hela nästa helg, då familjen ska till Köpenhamn för en stor släktträff och det finns ingen plats för mig. Men jag hänger inte läpp! Jag stannar hellre här :D

Nu är jag ledig fram till kl 16, så jag ska åka in till centrum efter en dusch, för att shoppa lite. Måste ju göra min debut på New Yorker :P Jag ska med Suss till ett köpcenter i stadsdelen Altona på lördag så jag ska inte handla upp alla pengar idag ;)

Oh just det! Vi har länge misstänkt att E håller på att få tänder och igår förmiddags så upptäckte vi en liten tand som precis kikar över tandköttskanten :D

Anyway... tschüss!


New Yorker

Varför har jag inte varit inne i affären New Yorker förut? Jag var in där idag med Suss och Fia, och jag har hittat min nya favoritaffär. Det skrek verkligen Zarah! av kläderna. Så himla mycket min stil! :D Gissa vart jag kommer gå och shoppa lite nu i veckan^^ Jag har verkligen gått miste om något...!

Slutade kl 15 idag, och efter lite väntetid så mötte jag Suss och vi åkte in till Stadtpark och mötte upp Fia. Det var så blåsigt så vi stannade inte längre än en timme. Vi åkte in till centrum och åt hamburgare istället :P
Mitt i centrum brukar dom sätta upp reklamskyltar på en husvägg och skylten som sitter uppe nu är en megastor bild på Tokio Hotel, i samband med H&M's AIDS-kampanj.
Jag var så klart tvungen att ta kort ;)



Klicka här för större bild


RSS 2.0