Nattsvammel

Klockan är halv 3 på natten men ändå sitter jag och ugglar framför datorn! Borde sova... Har sovmorgon i morgon som tur är ;)
Jag har nyss kommit hem från bio med Susanne. Vi såg den nya med Brad Pitt; Inglorious Bastards. Den var superbra! Jag älskade Brad Pitts karaktär. Han var rolig och hade rolig accent (han kom från Tennessee). Se den!
Mitt under filmen så kom jag på att jag hade velat sett filmen tillsammans med min bror Dennis. Vi brukade ha en del filmkvällar innan jag flyttade till Hamburg. Han hade nog kunnat härma Pitt's dialekt lite roligt ;P

Annars har jag väl inget annat roligt att berätta. Livet här flyter på.
Det har varit väldigt lätt med B på sistone, han är gosig och lugn. I alla fall när det bara är vi två.
Jag var och gjorde det där testet på en annan språkskola idag och som jag trodde så hör jag hemma i en nivå högre. Så vi ska försöka pyssla ihop en kurs med mina tider här hemma. Hoppas det går.

Måste bara säga att efter ett års tystnad så är det underbart att Tokio Hotel har kommit igång igen! Även om det inte är konserter det handlar, så är det super! 5 veckor framöver nu så är det något med TH varje vecka! :D Det blir en liten omställning när det varit tyst om dom så länge. Men jag klagar absolut inte ;)

Nej nu får det väl bli sängen..
Gute Nacht ♥


So automatisch berühren mich deine hände

Så så så så så underbar!
Från tidigare idag i Köln innan deras spelning.





Kopfschmerz

E fick stanna kvar på sjukhuset över natten för observation men han är hemma nu och allt är bra :) Som tur är.
Det har varit hektiskt här idag så nu har jag dragit på mig huvudvärk (kopfschmerz) så det blir inte värst många knop gjorda resten av kvällen.

Jag gick in på kontoret vid min språkkurs idag och tog bort min registrering. Så nu slipper jag den skolan. På fredag ska jag gå till den andra skolan och göra det där testet, sen få vi se vad som händer.

Orkar inte anstränga mig.
hejsvejs.


Alarm

Det har varit en händelserik kväll. Av den negativa sorten.
Lille E på 9 månader fick en allergisk reaktion av något som vi inte vet. Ingen av oss har gett honom något utöver det vanliga. Det är möjligt att B gett honom något eller att han hittat något på golvet/ute.
Herregud hur han såg ut... hela ansiktet svullnade upp, ögonen, kinderna...t.o.m ögonvitorna, som inte var så vita längre - utan röda. Han började få knottror kring ögonen så A ringde E's läkare som gjorde ett hembesök och när det var klart att E fick svårt att andas så ringde hon efter ambulans.
Dom har nyss åkt iväg med blåljus och sirener.
Fy fan va läskigt.
Håller tummarna nu för att allt ska gå bra.

:0

"Es klingt sehr deutsch"

Jag fick en komplimang av aupair-mamman igår när vi pratade om att jag pratar mycket mer tyska nu (även om det fortfarande är mycket engelska inblandat också), hon sa att det låter väldigt tyskt när jag pratar :D
På något plan så har jag nog varit lite för försiktig med att prata tyska för att jag har varit rädd för att ha dåligt uttal, göra mig dåligt förstådd osv. Nu kan jag slappna av ;)
På tal om tyska så ska jag sluta på skolan jag går på nu och börja i en annan. Den jag går på nu är inte bra, dela för att jag antagligen hör hemma på en nivå högre och dels för att vi inte går igenom så mycket grammatik och det är grammatiken jag behöver. Så i morgon ska jag bara gå dit för att skriva ut mig från skolan.
Jag har frågat Susanne hur hennes lektioner är och dom verkar mycket bättre än mina nuvarande så jag ska gå till hennes skola någon dag och göra ett test för att se vilken nivå jag egentligen hör till. Sen är det bara att hoppas på att det finns en kurs som passar med mina tider här hemma.

Nu ska jag kila ner och äta Moussaka för första gången. Hoppas det är gott! :P

Sen ska jag jobba ett par timmar till.


Tschüs!

Ich habe das Foto gestern gemacht





Tips - True Blood på SVT!

Inte för att jag har så mycket nytta av det men såg nyss på blogg.se att någon hade skrivit om det och tänkte tipsa er om det! Jag har skrivit om serien förut och jag rekomenderar den ännu en gång. Det är en vamyprserie som är skitbra och dessutom är Alexander Skarskård med (mest i andra säsongen dock) och han är het ;) Och en bra skådespelare ;D

Alltså, på SVT1 kl 22.00 nu på onsdag (26/8). Glöm det icke!





Midnatts-shopping

Jag gjorde nyss Tokio Hotel's officiella amerikanska Fanclub en tjänst och beställde ett par artiklar från amazon.de och kom på att jag har ett presentkort där på 10 € som jag fick av älskade Amelie när jag fyllde år förra(!) året. I väntan på det rätta att lägga pengarna på så glömdes det bort (heh).
Presentkortet gäller bara på nya produkter och alla TH-singlar jag vill ha finns bara som begagnade, så pengarna  användes på första säsongen av Supernatural! :D 9.97 € kostar den, så det enda jag behövde betala var lev.avgiften på 3 €. Passar bra nu när jag är insnöad på serien och jag bara har den på datorn ;P
(för övrigt så var det såååå nära att jag köpte den för 24.99 € på Media Markt när jag var där med Kiki i måndags. Det hade varit en tabbe!)

GEIL!
Tack så mycket, bb! ♥






Positiv påverkan

Jag har stor påverkan på min aupair-familj, det märkte jag idag^^
B är ju bara 3 år och jag har ju som jag nämnt tidigare, visat bilder på TH, spelat ett par låtar för honom och sagt att det är mitt lieblingsband (älsklingsband). Idag när jag läste för honom så sa han att det var hans lieblingsbuch (älsklingsbok) och då kopplade han ordvalet till TH och sa Tokio Hotel och kollade på mig och började prata om bilderna jag har uppe på mitt rum som han sett :P Sen började han spela "Tokio Hotel" på sitt lilla instrument han har. Hur sött som helst!

Och jag har såklart berättat för mamman om tävlingen om biljetter jag är med i och idag kunde jag inte hålla mig från att berätta om nya singeln också. Någon måste jag prata med när Suss eller Kiki är här, annars spricker jag ;P Hon var väldigt intresserad av nya soundet osv så jag babblade på haha! Sen sa jag att jag inte vann några biljetter i tävlingen (alla parter har inte redovisat vinnarna än men hur stor är chansen att jag vinner?) Då sa hon att jag skulle kolla på eBay om det fanns någon som ville sälja sina och hittade jag någon så skulle jag säga det till henne, oavsett hur löjligt högt priset var. Och hittade jag biljetter så ville hon följa med! Hur coolt är inte det?! :D
Tyvärr är biljetterna så personliga dom kan bli och kan inte användas av någon annan än den som vinner :(
Scheiße.


Aber, ich bin der hammer ;)

Meeeeeeeeeeen!

Är det bara för mig blogg.se har krånglat nu ikväll?
Jag kämpade ihop ett långt inlägg med massa bilder som jag skickade iväg förut och nu märker jag att det inlägget och ett annat jag postade inte kommit fram! Sånt är störande. Urgh... jaja.. det får bli i morgon då.

Det var kul att träffa aupair-familjen igen! :D Speciellt barnen. E har fått 3 nya tänder och kan nästan krypa, inte långt kvar nu. Och B.. well, han såg ut som vanligt^^. Dom kom hem ganska sent så B hamnade i säng med en gång, så jag hann inte med att prata med honom så mycket men jag är hans morgonperson i morgon så det finns tid till det då :P
Dags att bädda ner mig nu, ifall att han vaknar odrägligt tidigt.

Natti.


Barndomsminnen

Minns ni godis-tefaten? Jag hittade det i affären häromdagen. Jag köpte en påse ;)
Brause Flummis heter det här haha!
Det är inte ens så gott, smakar mest papper men lite barndomsminnen är aldrig fel.





Urlaub ist vorbei

Nu är semestern över, om några timmar kommer familjen hem igen och det är dags att väcka vardagen till liv.
Urgh... det har varit så skönt med en veckas ledighet, nu vill jag inte börja jobba igen :P
Men men... bara att ta tag i kragen och göra det jag är här för att göra! :D
Undrar hur mycket E har växt, om han kan krypa än, om hans tänder på övre raden har kommit fram. Undrar hur lång B har blivit som växer som ogräs.
Naja.


Förresten, jag håller på att jobba på ett massivt bildinlägg som kommer postas senare ikväll.

Bis später lieblings.

My heart - my soul - my life

Tänkte bara meddela att jag är lyckligare än vad jag varit på länge!!
Så mycket som Tokio Hotel har gett mig med deras musik, alla nya vänner jag har träffat, alla äventyr jag varit på. All styrka deras musik ger mig.
Och så mycket mer dom kommer att ge mig i framtiden.

Tack gode gud för Tokio Hotel




So automatisch, du bist wie 'ne maschine

Jag vaknade upp till en otrolig överraskning idag! Går ut på internet och kollar alla forum osv som vanligt och ser att CherryTree Radio (CherryTree är Tokio Hotel's amerikanska skivbolag) har spelat dom fulla versionerna av nya singeln inatt!
Min fråga är: Hur många gånger kan man bli pånytt född?

LIEBE ES!!!




Klicka här för att lyssna på den engelska versionen




Sensommarvärme

Det är ganska varmt här idag så jag tänker inte slösa bort dagen framför datorn. Går och lägger mig ute på gården istället.

Bis später.





Auf wiedersehen, Kiki

Kiki sitter på bussen påväg hem nu. Tråkigt att hennes vistelse redan är över :( men hon kommer tillbaka snart igen!
Vi hann med väldigt mycket på dom få dagarna hon var är och vi skapade nya minnen att ta vara på. Det kommer ett megainlägg om det senare.

Nu ska jag springa ut och lägga mig i solen, det är underbart väder här idag, över 25 grader och i morgon ska det bli över 30! Det är väl lite väl varmt kanske.. men men.. :P

Hejsvejs.

Automatisch/Automatic

FANGIRL MOMENT NO.1
Igår släpptes det officiellt 2 korta snuttar av Tokio Hotels singel som släpps i sin helhet den 18:e september. Singeln kommer släppas på både tyska och engelska samtidigt över hela världen.

Jag har inga ord som beskriver hur jag kände igår när jag lyssnade på klippen. Men ord som kommer i närheten är: Amazing, otroligt, underbart, sjunde himlen, pånytt född.
Känslorna jag gick igenom.... det var påfrestande. Jag stirrade rakt ut i tomma intet, släppte några tårar, log med hela ansiktet, skakade, hade fjärliar i magen. Fanet som legat lite i dvala nu det senaste halvåret, då det varit helt tyst från TH medan dom jobbat på nya albumet, vaknade med full styka! And it feels amazing!!
Allt detta bara för ett klipp på 53 sekunder. Hur ska det gå när jag sitter med albumet i handen?
Det är inte lätt att vara TH-fan men ack så tacksam jag är för deras musik!

Det var först igår som jag riktigt fattade att nu äntligen är all väntan över och nya låtar och äventyr står på ingång.

Klicka här för att lyssna på Automatisch

Klicka här för att lyssna på Automatic







Zizi und Kiki

Uppdatering igen!

Igår var vi på DOM och åkte lite karuseller, bl,a Pariserhjulet som tydligen är det största mobila Pariserhjulet i världen. Inte illa :P

När vi kom hem på kvällen så slappnade vi av framför tredje Pirates-filmen och smaskade en massa frukt och godis.


Idag har vi varit på upptäcksfärd på Media Markt men vi hittade inte det vi sökte, dvs gamla TH-singlar :( jaja... vi får vänta tills det börjar ramla in nya, vilket är snart :D
Vi var tvungen att vara hemma mellan kl 15-17 för att vänta in en firma som skulle komma med mat men gubben kom aldrig. istället tog vi oss visst en oplanerad powernap på en timme.
Sen åkte vi in till stan igen och tog en varsin Cappucino på Star Bucks. Vi tog en sväng på H&M innan vi åkte hem och Kiki slog på stort och köpte en till Fashion Against AIDS-shirt. Jag funderar på att köpa en till jag med... Vadå, jag har ju bara 4...heh.

Nu sitter vi och knaprar på sura Jelly Belly's i väntan på vår pizza som jag tycker kan komma nu. Sen blir det vin och Tokio Hotel Caught on Camera! :D

Okej det var en liten uppdatering.
Hejsvejs.

Jag och Kiki uppe i Parierhjulet. Det blåste lite :P




Durch den Monsun-jubileum

Idag är det exakt 4 år sedan Tokio Hotel släppte deras första singel: Durch den Monsun.
Killarna var så små när det hela började på allvar för dom. Det är underbart hur långt dom har kommit på bara 4 år.
Titta och njut!!

Kicka här för att kolla på videon



Singelcover



photoshoot i samband med videoinspelningen




Lördag!

En liten kort uppdatering kanske vore på sin plats.
Vi har det superduper bra och har nyss käkat lite mat. Ikväll kommer det hit ett gäng andra svenskar. Då blir det grill och fest! :D GEIL! Det är fint väder så en kväll på terassen blir bra innan man beger sig vidare.
Som jag nämnde så har vi nyss käkat och vi slog på stort och lagade köttfärssås. En av många dialoger som förekom är denna då jag försöker öppna en burk krossade tomater.
Jag: Jag vet inte hur en sån här konservöppnare fungerar.
Kiki: Inte jag heller.
Jag: Hm... (gör ett nytt försök)
några sekunder senare.
Jag: Är detta ens en konservöppnare?
Kiki: Tror det....
Hur vi lyckades få ihop köttfärssåsen är ett under men god blev den i alla fall ;)

Igår kväll var vi på bio (den engelska). Vi såg Public Enemies med Johnny Depp. Den var väldigt bra, så den rekomenderar jag till er alla.
Innan bion besökte vi McDonalds så nu har jag ytterligare ett glas.. ett grönt :D

Nej nu har jag saker att stå i.
Ha en bra kväll my dear readers.

Bis später!




KiKi ist da!

Japp, nu har hon kommit.. eller ah, igår kväll :)
Och det blev ändrade planer, jag blev tillfrågad i sista stund om jag kunde sitta barnvakt på kvällen medan A och P gick till ett par vänner. KiKi gick med på att ta en taxi som A betalde så det var lugnt :) Men A drack tydligen lite för mycket vin igår så hon hade huvudvärk idag. Karma ;)

Klockan är kvart i 11 och KiKi har nyss klivit upp! Själv så var jag uppe redan vid 7-tiden. Vissa har tur och kan sova... men hon hade väl gjort sig förtjänt av det när hon satt på en buss 10 timmar igår.
Jag är ledig nu fram till halv 2 så vi hinner väl inte göra så där jättemycket nu innan.

Naja...bis später.


Hon hade köpt med peacemärken och djungelvrål till mig! :D

Lecker!!!


Dann wird alles gut....

Det är bilder som den här som jag har väntat på! Dom senaste bilderna på TH har jag först flippat negativt över, skrattat åt, sen skakat i huvudet. Men denna är vacker. Det är denna Bill jag vill se.


Från inspelningen av Arthur und die Minimoys 2



Exempel på tyska ord jag gillar

Schmetterling - Fjäril. Vackert ord för ett vackert djur.
Geanu - Precis/exakt
Egal - Spelar ingen roll/Jag bryr mig inte
Ganz - Tyskarna använder det hela tiden. Man kan sätta det framför i stort sett allting.
Ex: Ganz hoch: Allra högst upp/ högt. Ganz neu: Helt ny. Das ist ganz gut: Det är ganska bra.
Naja - Jaja/menmen...
Es lohnt sich - Det lönar sig. LIDL's slogan ;P

Sova och städa

Så har min dag sett ut hittills... plus 2 timmars jobb i morse. Sen tog jag mig en powernap på 3 timmar (heh) innan jag satte igång och gjorde lite rent i mitt rum. Och fixade i ordning sängen. Inför KiKis anländning ikväll :)
Det ska bli så kul att ha henne här!!! :D KiKi ville känna på utelivet här i Hamburg, så på lördag blir det fest här med grillning. Jag har sagt till dom andra svenskarna att också komma hit.

Nu ska jag hinna med ett avsnitt till av Supernatural (ja Dennis, jag får nog erkänna att jag är lite av en serienörd) innan jag ska jobba igen.
Senare ikväll åker jag in till stan och möter KiKi! :D


hejsvejs.

ska nog köpa ett kinderägg sen




Onsdag

Trots att B är tillbaka i kindergarten denna vecka så är det ändå ganska slappt. Igår slutade jag redan 14.15 och idag var jag ledig en massa timmar mitt på dagen. Kunde t.o.m ta mig en tupplur ;) I morgon är jag också ledig mitt på dagen, mellan 9.30 och 16.00 för att vara mer exakt. Men det har aldrig riktigt varit mycket att göra för mig här så jag borde inte vara förvånad egentligen. Skönt med lite ledigt ibland.
På fredag dock, jobbar jag hela dagen i stort sett. Men det är för att A måste packa och så inför deras resa, så det var jag beredd på. Dessutom är KiKi här då och håller mig sällskap :D

På tal om KikI så kommer hon i morgon! :D Hon anländer till Hamburg kl 22 i morgonkväll. Hon ska åka buss denna gången. 10 timmar från Gbg till Hamburg. Poor thing haha. Fast jag funderar på att ta bussen till Sverige nästa gång jag åker dit.. men vi får se :)

Nu ska jag ta ett par avsnitt Supernatural till innan det blir bingen.

Natti.


Supernatural

Efter klippet som jag postade häromdagen så blev jag sugen på att kolla på serien från början. Så jag började med första avsnittet från säsong 1 igår kväll. Jag är ledig fram till kl 17, med avbrott för att hämta B på kindergarten kl 14, så jag tänkte plöja igenom några avsnitt nu :)

Ni som inte sett serien borde kolla. Hur bra som helst!
Och det skadar inte att det är två fina pojkar som har huvudrollerna ;)





Sanndrömmar eller slump?

Michael Jackson är ju död, det har väl ingen missat. Tidigare idag när jag satt och tänkte på alla crazy drömmar som jag har haft sen jag flyttade till Hamburg (av någon anledning drömmer jag mer än vanligt här) så fick jag en flashpack av ett samtal som jag och min aupair-pappa hade precis när jag kommit hit för snart 5 månader sedan. Han frågade om jag drömmer mycket och om jag kom håg drömmen jag hade första natten här - för det man drömmer första natten på ett nytt ställe blir tydligen sanna, enligt honom. Och idag slog det mig att jag drömde att just MJ dog... fast på scenen under ett framträdande. Men ändå. Det var lite creepy när jag kom på det och stannade mitt i en rörelse.

Och för en tid sedan så drömde jag en dröm där Bill Kaulitz (TH) satt i en bil och gnällde över några fans och sa hela tiden ordet warum (varför) om och om igen. Nästa dag hade någon postat en lista med låtar från det kommande albumet och med på listan fanns en låt som hette just Warum. Listan visade sig vara falsk. Men det var ändå creepy.


Ibland skrämmer jag upp mig själv....


Brev på posten

Idag kom Arthur und die Minimoys som pappa skickade hit! :D
Jag var i köket tillsammans med A och B när jag öppnade brevet. Jag sa inte varför jag bett pappa skicka hit filmen och A frågade inte. Inte förrän nu på kvällen frågade A om Arthur-filmen hade med TH att göra, ibland är jag riktigt genomskinlig :P och jag förklarade hur det ligger till och att Bill även är med i andra filmen. Hon hade missat helt att Bill är Arthurs röst.

Tack pappa!

Nu ska jag nog kolla på filmen innan jag lägger mig :D


Ny och fin design på dom vadderade kuverten! Bättre än dom gröna som bara var tråkiga



En vecka tillbaka i det normala..

...innan familjen åker till Danmark på lördag.
Även om det varit skönt med sovmorgon nästan 2 hela veckor så är det skönt att det är en normal vecka igen. Jag gick upp kring kl 7 idag och väckte B som vanligt kvart i 8. Jag trodde det skulle bli svårt, att han skulle streta emot eftersom hans mamma har varit hans morgonperson sen jag var i Sverige för 3 veckor sen. Men det gick jättebra och vi hade t.o.m lite tid att leka innan det var dags för kindergarten :)
Ledig fram till kl 16, så sitter uppe på mitt rum och slöar.

Ingen språkkurs idag, läraren är sjuk. Jag har ingen aning om hur det blir på onsdag men skolan skulle ringa i morgon eller på onsdagmorgon och meddela. Hoppas hon är sjuk hela veckan ;)

Åska..vad är det med all åska helt plötsligt?! Det svepte ett oväder förbi rätt fort för en timme sen men ett par rejäla smällar hans det med som gjorde att jag nästan blev döv. Nu ligger åskan och smålurar någonstans en bit bort.

Nu ska jag återgå till Green Day's dvd som jag fick av Suss igår.


Tschüsski!


Funny thing

Hittade detta klipp på Sofias blogg och jag måste lägga upp det jag med!
Jag älskar serien Supernatural och just detta klipp är ett av mina absoluta favoritmoments.

Klicka här för att kolla på klippet



I love it :P


ett par bilder från igår

Suss!



Mitt cola-glas



Mina presenter från Suss! Djungelvrål och en cd/dvd från Green Day. GEIL!



"Was has du da für mich? Hilfe?"

Okej.. jag har nog kollat på trailern till Arthur und die Minimoys 2 en gång för mycket. Går runt och säger Bills repliker hela tiden. Stackars Suss som fått stått ut hela kvällen :P

Det har varit en superbra dag idag! :D Träffade Suss i förmiddags, vi åt på McDonalds och fick ett varsitt Coca-Cola glas. Jag fick ett lila! Finns ingen annan färg som skulle passat bättre till mig :D
Sen åkte vi hem till Suss och var där ett par timmar innan vi åkte hem till mig så jag kunde jobba mina sista timmar för dagen. Timmarna rusade förbi med lite sällskap :)
Sen fick vi pizza hemkört som A pröjsade för ;P och började kolla på andra Pirates of the Caribbean-filmen innan Suss var tvungen att åka hem. Hon åker till Mallorca i morgon till sin aupair-familj :)
Det har åskat på kvällen idag :( det var lite läskigt ett tag men det var inte alls i närheten av det som jag filmade. Hujedamej.
Jag fick 2 presenter av Suss!!! :D Jag blev mycket mycket mycket glad. Tack igen Suss!!! :D


Äntligen äntligen äntligen kommer det lite information från Tokio Hotel! Albumet Humaniod släpps ju i början av Oktober och idag fick vi info om singeln som släpps 2 veckor innan albumet, alltså mitten av September (om drygt en månad.... yay!) och singeln kommer heta Automatic på engelska - Automatisch på tyska. Geil! GEIL!!!
:D

Osammanhängade inlägg men orkar inte fixa till det. Bilder kommer i morgon.
Nu blir det sängen, upp tidigt i morgon och få i väg B till Kindergarten som startar igen efter 2 veckors uppehåll.

Gute Nacht.

Slut, kaputt, finito

ja... you get the picture ;) Jag är helt slut! Min aupair-familj och jag har spenderat en heldag på Hamburger DOM. T.o.m lille E åkte en karusell :D
Jag tror inte att jag har gjort något tillsammans med hela familjen förut, det är mest jag och A som åker med ungarna någonstans eftersom P jobbar så mycket. Men idag var alla iväg och det var väldigt kul :) Jag åkte karuseller med både A och P, ingen med B dock, han var lite småtvär mot mig idag... naja.
Nu vaktar jag babyfonerna medan A och P är ute och roar sig med ett par kompisar. Funderar på att sätta på en film nere i vardagsrummet men vet inte var jag är sugen på att se.

För att försöka varva ner igår kväll så kollade jag på Ratatouille. Väldigt lätthanterlig och söt film :) Sen la jag mig i sängen och lyssnade på musik tills jag var avslappnad nog för att kunna somna. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Thank god for music!

I morgon har jag hand om B på morgonen, jobbar 7.30-10.00, sen bär det av in till stan för att träffa Susanne som kommer hemfrån Sverige senare idag!! Det ska bli så kul att träffa henne igen! Dessutom har hon en present till mig! :D
sen åker vi båda hem till mig då jag måste jobba 17.00-20.30.






unfocused

Jag är rastlös, kan inte fokusera mig på någonting. Försöker läsa med det går inte. Försökte kolla på en film tidigare men det gick heller inte. Jag känner att jag vill göra något men jag vet inte vad och det är frustrerande! Det är väldigt sällan jag känner mig så här. Jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.

En promenad kanske gör det lättare för mig.



[google lånade mig bilden]

KiKi kommer till Hamburg!

YAY! Hon har bokat resan och på Torsdagkväll kommer hon! :D
Familjen åker ju till Danmark nästa lördag så hon ska hålla mig sällskap några dagar. Hon var här i Maj och då hade vi superkul och jag är säker på att vi kommer ha minst lika kul denna gången. GEIL!!!! :D

Jag och KiKi i början av Maj



Sunny Friday

Jag var på jakt efter ett par skor - jag kom hem med 2 par. Jag kunde inte bestämma mig om jag ville ha ett par svarta eller lila, så det fick bli båda. Dom kostade 9.95€/paret så det var inga stora pengar det handlade om. Converse-modell. Skulle vilja ha ett par äka Converse någon gång men för en fattiglapp som mig själv så får kopior duga så länge ;)
Storlek 37!! Det var andra gången på kort tid som jag var tvungen att köpa 37:or... undrar om mina fötter har krympt en storlek eller om det är skillnad på storlekarna bara.

Ledig idag, wooho! :D Värmen har kommit tillbaka till Hamburg, det har varit stekande hett en vecka nu och enligt vädergubbarna så ska det hålla i sig. Nice :)
Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken och sen träffa Linnea ikväll om jag orkar.

Tschüs!




Underbara TH

Har inget att blogga om för tillfället så jag lägger in en bild på Tokio Hotel från februari 2008.
Titta och njut!

Stuyvesant Park USA, 19.02.08


klicka på bilden för att få den större

Perfektion: Bill Kaulitz

Gillar inte sminket så där jättemycket och jag hatar att dom retuscherat bort hans födelsemärke. Men annars så är bilden helt amazing. Just...amazing.





klicka här för större bild


"Kommer du från Sverige?"

Jag hade lite tid över i förmiddags så jag kikade runt lite i stan. Gick bl.a in på H&M och hittade 2 enkla linnen, ett vitt/lila-randigt och ett helsvart. Och när jag ska betala så lämnar jag fram mitt VISA-kort som vanligt. Han i kassan tittar på det lite längre än vanligt och helt plötsligt säger han på väldigt knacklig svenska: Kommer du från Sverige? och ler mot mig. Jag som inte fattar nånting stirrar bara på honom innan det gick in att han sa det på svenska. Jag får bara fram ett ja innan han ger mig kvittot där han ber mig på svenska att skriva under. Sen säger han hejdå :P
Undrar om han var Per Gessle/Sverige -fantast eller om han lärt sig svenska av en anledning.
Jag gick även in på Saturn och köpte Green Day's senaste album, en limited edition-utgåva där en booklet på ca 50 sidor medföljde :)

Anyway, jag mår fortfarande dåligt :( och nackspärren är inte borta. Sitter återigen med ett värmeplåster och hoppas på det bästa. Jag vaknade flera gånger inatt av att det brände till i nacken.
Den här veckan går segt! Det beror säkert på en blandning av att jag inte mår bra och att Susanne kommer hem till Hamburg på Söndag!! Eller hon kommer på lördagkväll/natt redan men jag är barnvakt då så kan inte åka och möta henne som jag egentligen ville. Men vi ses på Söndag i alla fall. Då är det 3 veckor sen vi sågs sist. Dom här veckorna har känts konstiga i och med att vi har setts flera gånger i veckan sen hon kom hit i slutet av april.Det ska bli kul att träffa henne igen en snabbis innna hon åker till sin aupair-familj på måndag, som är på Mallorca.


Limited edition-utgåva. I bakgrunden syns denna månadens bild i TH-kalendern ;)



babbel och Green Day

Äntligen jobbat klart för idag. A tog med B på ponnyridning under eftermiddagen så jag hade bara hand omE och det gick bra, trots min nackspärr. Jag hoppades på att det skulle bli bättre med det har snarare blivit sämre :( Det har spridit sig upp mot huvudet och ner över vänster axel. A gav mig ett stort värmegivande plåster som jag gått omkring med hela eftermiddagen/kvällen men det hjälpte tyvärr inte.
Hoppas verkligen det är bättre i morgon.

Jag pratade nyss med papi. Han ska skicka ner Arthur und die Minimoys! :D geil geil geil.

Oh, jag såg nyss nomineringarna för årets MTV Video Music Awards! Tyvärr är inte Tokio Hotel nominerade, dom har inte släppt något nytt än (skivan släpps 2:a oktober!!!!!!!!) så dom har inte chans att vinna i år. Men däremot är Green Day nominerade i 3 kategorier med låten 21 Guns;  Best Rock Video, Best Direction och Best Cinematography. Och dessutom ska dom uppträda! :D
Årest VMA går av stapeln den 13:e September.



 


Gustav und Georg!

Åh, nya bilder+en intervju kom precis ut! Gustav och Georg var iväg på nån racetävling och kollade: DTM 2009. Dom var där för ett par år sen också. Och precis som den gången så fick dom provåka :D
Anyway, det var underbart att se bilder...det har varit fattigt på bilder/intervjuer or whatever, ett tag nu.
Men snart drar allt igång igen... woho! :D

[02.08.09]



Halsont och nackspärr

En snabb uppdatering innan jag börjar för dagen. Fast undrar hur det kommer gå att jobba idag... vaknade med nackspärr. Måste vrida hela kroppen för att kunna titta åt vänster. Hoppas det inte håller i sig länge till.

Halsen smärtar fortfarande men så länge jag inte har feber så är det ingen fara, jag har vart med förr ;) Fast vet inte farför jag har ont i halsen när mina halsmandlar är bortopererade, dom togs ju bort av en anledning. Naja, i-landsproblem i guess.

Det har spekulerats nu på sistone om det är Bill Kaulitz som gör rösten till den tyska versionen av Arthur i den andra filmen om Arthur och Minimoyerna. Bill gjorde rösten till den första filmen så det är inte helt omöjligt att han lånade sin underbara stämma till den andra också. Det har varit svårt att höra på den korta trailern men Tom bekräftade idag i sin blogg, att det är Bill! :D GEIL! Jag har den första filmen och jag kommer inte vara sen med att köpa 2:an när den kommer på dvd ;) På bio kommer den 26:e November.
Så här i efterhand ångrar jag att jag inte tog med mig Arthur und die Minimoys. Varför lämnde jag den i Sverige :(
Jag ska be pappa skicka hit den!


Verkligheten ropar...
hej svejs.


Bild från premiären av första Arthur und die Minimoys

[Berlin 21.01.07]


Schweinegrippe?

Jag har ont i halsen idag och tydligen är det första tecken när det gäller Svininfluensan. Så nu tror min aupair-pappa att jag blivit smittad :P Naja, som han sa; if it happens, it happens.

Trött, lite smågrinig, halsont och jobb hela eftermiddagen... ingen bra kombination. Jag sov väldigt dåligt inatt men kunde som tur var sova till halv 10 i morse. B's kindergarten är stängt denna vecka också och precis som förra veckan så behöver jag inte ta hand om honom på morgonen på hela veckan! :D Jag börjar antingen 10 eller 14, beroende på vilken dag det är. Lyxigt ;) Fast på söndag börjar jag halv 8 dock.. urgh... men jag kan stå ut med en tidig dag denna vecka :P

Nu ska jag läsa och sen sova.

Gute nacht.

Hamburger DOM, Sommerfest

3 gånger om året, en månad åt gången, så är Nordtysklands största funfair öppet; Hamburger DOM. När jag kom hit i Mars så var vårens upplaga på sin slutspurt. Jag hann med att vara där en gång innan det stängde för den gången. Nu är det dags igen. Sommerfest håller på till i slutet av Augusti. Jag och några andra svenskar var där igår och kikade runt lite. Jag och Linnea åkte en karusell som heter Shot 'n Drop. Det var som Uppskjutet och Höjdskräcken i ett :P
Jag vet att min aupair-mamma gillar små munkar i form av fyrkanter med florsocker på, och det fanns det gott om där så jag köpte med en påse till henne. Det var väldigt uppskattat. Jag kan vara snäll när jag vill ;P

Linnea ville att jag skulle åka en karusell som heter Transformer med henne med den snurrade alldeles för mycket för mitt tycke. Det är väl bara att medge att man blivit lite mer känsligare på senare år ;)


illa...jag mår illa!



Rasha och jag



Linnea och jag i kön till Shot 'n Drop



hahaha! (whats up with the peace-sign??)



like my own personal brand of heroin

Trots att jag inte hade någon större lust att jobba idag så var det ändå kul :) B är väldigt gosig för tillfället och vill sitta i knä mycket. Med tanke på hur B kan vara ibland, så tar jag vara på perioden haha. Och lille E, som inte är så liten längre, kravlar omkring på golvet med en väldig fart.
Jag är barnvakt igen och kvällen har jag spenderat nere i vardagsrummet. Twilight på beamern is just.... amazing! En megastor Edward Cullen är nästan lika underbart som en megastor Bill Kaulitz ;)




en av många favoritscener


1:a Augusti

Redan Augusti!  Vart tar dagarna vägen? Mein gott. En dag när man tittar ut så kommer marken vara täckt med snö och man har ingen aning om att det blivit vinter ens. It scares me sometimes.

Ensam hemma - gött! Kunde sova ut riktigt i morse. Slog upp ögonen 11.40.
Jobbar 15.00-open end. Har ingen lust att jobba idag men det är bara att hugga i :) Ledig hela dagen i morgon som tur är.


Urgh.. ska försöka ta mig in i duschen nu och sen äta.

Bis später.


RSS 2.0