Begravning

Idag är det begravning... kommer bli jobbigt men det kommer kännas bra efteråt.
Citerar mig själv från detta inlägg:
Livet balanserar hand i hand med döden. Tyvärr så kan ju inte den balansen hållas för alltid.
Var rädd om era nära och kära, vi vet aldrig när balansen rubbas.


Ta hand om er ♥

Wok

Jag hann nästan i tid förut.. kom 5 minunter sent bara, så jag var duktig ändå :D
Vi käkade wok till lunch och jag försökte äta med pinnar med det gick inget vidare =/ det ser så lätt ut men ack så fel man kan ha. Får nog öva lite.

Eller så fortsätter jag bara så här, det funkar alldeles utmärkt med nudlar och kyckling. Kan dock bli svårt med ris.


Bråttom bråttom!!

Jag ska träffa min kompis Frida på stan om en timme, vi ska käka lunch och knalla lite på stan :)
Men om en timme alltså... jag har inte ens börjat göra mig redo. Det tar ungefär en kvart att gå in till stan... det kommer bli tajt.
Bäst jag hoppar in i duschen!

jag måste sluta snooza!


tjing!

Min tatuering

en av dom i alla fall.
 
Efter detta inlägg ville Mariam och en anonym reader ville att jag skulle visa min tatuering på armen.
Kan jag väl :P


Här är den. Gjorde den 28:e augusti 2008. Kortet är från den dagen



Spöken och kålpudding

Inatt var jag med om något läskigt. Vaknar till mitt i natten, vänder mig om och precis när jag ska lägga mig på ena sidan så ser jag att någon står vid fotändan på min säng. En tjej med långt hår med mörka kläder. Lägger mig ner och somnar om igen.
Pratade med Sofie om det förut, frågade om hon hade gått i sömnen men det hade hon inte. Hon sa att hon hade drömt om spöken inatt. Vi både har varit med om läskiga saker i hennes lägenhet. Nu vill vi ta hit ett medium.. Jag vet inte om jag tror på såna saker men det kunde ju va kul om någon kom hit och "undersökte" stället.
Läskigt var det iaf och jag är själv i natt... hur det nu ska gå.

Vi gjorde kålpudding förut. Riktigt gott var det! Men vi hade ingen bra form att göra den i så vi tog en sån där kakform som man gör bl.a kladdkaka i. Det funkade utmärkt haha.
Potatis, sås och kålpudding, plus lite lingon till det.. Mumma!


Man tager vad man haver, som det så fint heter





Confession time!

Jag ska åka som Au Pair, i Tyskland. Saker och ting håller på att planeras as we speak.
Igår kväll blev det äntligen klart att jag har en familj att åka till. Yaaaaay!! :D
Jag har inget exakt datum än men jag ger mig av i Mars någon gång. Blir kvar där ett år. Jag är nervös som bara den men det känns jättebra och jag ser fram emot detta :)
 
Jag har tackat nej till ett par familjer innan denna, bl.a till en familj som bor i Stuttgart. Men dom behövde ha en från Januari och jag hade ju skolan till mitten av Januari, sen skulle jag ju ur min lägenhet osv så jag kunde inte åka till dom. Jag gillade dom och hade min situation varit annorlunda då så hade jag åkt till dom. Där pratade mamman dessutom svenska haha.
När jag fyllde i min ansökan så skrev jag ingen speciell stad eller område, tänkte att det var lika bra att köra på, så får vi se vad som dyker upp. Så nu ska jag åka till en familj i Hamburg. Inte så jättelångt dit från sverige. En timme med flyg... känns skönt att det inte är så långt hem sen :)

Varför Tyskland då.
Tokio Hotel har ju självklart bidragit med en stor del. Genom deras tyska låtar, alla intervjuer, klipp o.s.v. har jag blivit intresserad av det tyska språket. Jag har lärt mig mycket tyska på egen hand. Sen har jag blivit mer intresserad av Tyskland och deras kultur. 
Tokio Hotel har gjort sitt gällande den biten, nu vill jag utveckla språket och verkligen få se Tyskland. Se hur det är att bo där. Och vill man lära sig ett nytt språk så är det bäst att göra det på plats i det landet.
Men jag kan ju inte åka iväg utan att ha något att göra. Eftersom jag gillar barn och tog nyss en paus från förskolelärar-utbildningen så tänkte jag att Au Pair skulle passa perfekt. Då får jag fortfarande göra det jag vill, d.v.s. "jobba" med barn, samtidigt som jag får utveckla tyska språket och bo i Tyskland.

Familjen har två små knattar, en på drygt 2 år och den andra är 2 månader. Mamman är mammaledig till nästa år troligtvis, så mitt fokus kommer ligga på den äldsta men mamman har några aktiviteter som hon gör med den äldsta så jag kommer få ta hand om den yngsta ibland också :)

Tokio Hotel åker ut på turné med nya skivan i april/maj nångång.. kanske (turnéplanen får gärna komma snart!) Men tyvärr får TH åka ner ett hack på prioriteringslistan. Jag kommer inte åka hem till Sverige för att kolla på dom, får begränsa mig till Tyskland (och kanske Holland?)  Jag kommer se dom under deras turné...bara inte så många gånger som jag kanske hade gjort om jag stannat hemma i Sverige. Missar deras första spelning i Sverige... men va faan... gör väl egentligen inget? Ser dom nästa gång ;) Jag är nöjd bara jag får se dom nån gång under turnén.
Mamman vet att jag är ett fan och att en turné skymtas vid horisonten så det blir inga problem :)
Och jag kommer troligtvis ha tid och möjlighet till att vara kvar på min post som moderator på forumet Tokio Hotel Fans, det vet jag mer om när jag väl är på plats.


Knappt 2 månader kvar alltså. Nu ska det planeras, saker ska göras... sen är det bara att vänta :)

Jag kommer bli mer och mer nervös ju närmare Mars vi kommer!! :P
Men det ska bli jättekul and i'm ready for this :)

YAY!!

 


Shopping mit mami

Idag har jag varit på stan med mami, Jag hittade bl.a 3 t-shirtar på Gina, 2 st var på rean ;D Jag älskar t-shirtarna därifrån, har typ bara såna i min garderob.
Mamma skulle in på Village och kolla efter en liten blomma eller något. Jag har aldrig sätt min fot där inne förut. Det första jag ser är hyllor med silvriga bokstäver på, såna man kan sätta upp på väggen. Jag tar självklart till mig ett T och ett H. Mamma blev inte förvånad haha. Dom följde med mig hem. Kommer inte sätta upp dom på väggen nu eftersom jag bor hos Sofie, det skulle inte hon gilla haha. Men nån gång när jag bor själv igen, då kommer dom upp :)
Köpte mera grejjer men orkar inte rabbla upp allt.

Nu blir det nagelvård... det är på tiden. Gammalt lack och sneda naglar är inte så mysigt.


Dom är så nice!!

wunderbar!

I love love love love my new header!
Eftersom att jag suger på photoshop and stuff like that, så fick jag be om hjälp. My sweet darling gjorde den till mig med lite önskemål om utseende från min sida. Resultatet blev hur bra som helst och den passar perfekt in med resten av layouten. Like a glove!

För er som inte vet; When I lose myself I think of you kommer från Tokio Hotels låt Monsoon (här akustisk version)
Det är låten som drog mig in i TH-världen i början av Juni 2007. Låten och just den textraden är väldigt speciell för mig.
Jag har textraden tatuerad på ena underarmen också.


Tack igen, bb. Du bist mein Engel!  ♥


Like a glove!

Ace Ventura - Pet Detective.
Ace Ventura 2 var på tv'n tidigare ikväll. Dom filmerna är så himla bra! Jag vet många som inte klarar av Jim Carrey men jag älskar hans humor! Han är king.





Lo-ho-se-her!


Vardagslyx

Jag passar på att tvätta när jag ändå inte har något för mig. Och här i detta huset finns det TVÅ tvättmaskiner OCH en torktumlare OCH ett torkrum! Där jag bodde förut fanns det bara en sketen tvättmaskin och ett asdåligt torkrum. Torkrummet här verkade inte vara mycket att hänga i granen det heller men ändå.
Snacka om vardagslyx! Woho!
Dessutom är tvättiderna en timme längre här än at my old place.
Wow, i'm blown away.

:D

Mimi

bb, remember this?







Min kväll...

....är räddad.
Godis och Coca Cola Zero. NOM NOM!!

Jag var uppe med tuppen i morse så kommer stupa i säng ganska tidigt. Men innan det så blir det nog en film.. Är sugen på Twilight.
Och jag har läst ut alla böckerna i Twilight serien och ville ha något nytt att läsa så jag köpte Låt den rätte komma in förut. Ska kanske börja läsa sen om jag orkar. Men det är otroligt liiiiiten text så det kanske får bli när jag är lite mer alert.

Nej nu ska jag återgå till godiset!





Vad händer egentligen?

Hittade en intressant artikel på aftonbladets hemsida nyss.
3-åring rökte - mamman dömd för misshandel

Citat från artikeln:
Mamman sade sig vara lika upprörd som alla andra över sin sons beteende, och bedyrade att hon aldrig hade sett honom röka tidigare. Domaren var dock inte imponerad, utan påpekade att pojken knappast hade kunnat röka så obehindrat om han inte hade utvecklat en viss vana.

Hur hemskt är inte detta??
Barn ska inte ens vara i närheten av cigaretter och rök! Och sen att det går så här långt... Hur tänker mamman? Eller hon tänker väl inte alls verkar det som. Stupid people.


Sen läste jag på text-tv'n förut om en man som hade kommit in på en förskola i Belgien, avdelningen för dom allra minsta barnen och knivskurit ett tjugotal personer. 3 barn och en vuxen klarade sig inte.

Vad händer med världen?? Det är hemskt.

Äntligen!

Nu äntligen är min lägenhet helt tömd! Inte ens ett litet papper finns kvar.
Otroligt gött!
Nu ska den bara städas och det ligger inte på mitt ansvar, så nu kan jag slappna av och se fram emot vad som komma skall!
Tore har också flyttat nu. Han blev hämtad i förrgår kväll/natt. Han kommer få det bra där han bor nu. Dom har en hund och stall å så.. så jag tror han kommer trivas :)

Ensam hemma hela helgen. Funderade på att vara hemma hos papi eller mami men kände att det kan va gött att va själv.

Bestämde nyss med en kompis att vi ska fika lite. Mysigt :)
So have to go!

Later.

caught on camera

Jo då, det blev allt en dvd. Tänkte att det är bäst att passa på när Sofie inte är här^^
Kan bespara henne mitt flummande haha.

Klockan är 1, dags för sängen. Ska bara fixa ett par saker, sen ska jag försöka sova.... med alla spöken...



Hahahaha!

Ett kort klipp från studion när Bill gjorde rösten som Arthur, i den tyska versionen av Arthur och Minimoyerna.
Så himla roligt!



Home alone

En natt själv igen. Hur ska det gå!?
Bra, intalar jag mig själv. Lets hope, shall we?

Klockan är lite över 19 och jag är uttråkad. Finns inget att göra. Funderar på att passa på att kolla på en Tokio Hotel DVD nu när Sofie inte är hemma. Hon är inget fan...heh. Fast då vill jag nog ha något att tugga på men jag orkar inte gå till affären som ligger 5 minuter härifrån. Vilket dilemma.

Oh, jag lyckades klura ut hur man ändrar färgen på texten i menyn.. det var visst inte så svårt haha.
Nu ska jag bara lista ut hur man gör för att förstora bilden men att den fortfarande passar inom menykanterna....heh.


Tokio Hotel anländer till Röda Mattan, VMA 2008. Coolest entrance ever!


Migraine

Har legat med migrän hela förmiddagen. Orkade inte ta mig ur sängen förrän strax efter halv 2. Man känner sig helt mörbultad efter ett anfall och resten av dagen blir förstörd för man känner fortfarande av det långt efteråt.
Och jag missade en lunch med Sofie och en kompis till.. not fun.


Later.

Nån som vet?


Någon som vet hur man ändrar färgen på texten man själv lagt in i menyn?
Jag har letat och provat mig fram men inget works. Det kanske inte ens går... i don't know.



All eyes on me, in the center of the ring

Det blev ingen omformatering av datorn, jag blev visst sittnas med annat... oops. Sorry bro. Det hinns med nån annan gång :)

Sitter i soffan hos papi, har nyss ätit frukost. Smörgås och Oboy... mhhmm Oboy.
Det är ganska otroligt att jag är uppe så "tidigt" med tanke på att jag satt uppe och skrev med Mariam på msn till klockan nästan var 4 i morse. Det innebär att jag kommer bli seg senare. Förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll.

Snön som kom igår är på väg bort, det regnar nu. Jäkla skitväder!
Om lite mer än en timme knallar jag bort till lägenheten och plockar ihop det sista, sen kör vi skräpet. Sen är det i stort sett klart. Så himla skönt.
Jag är på väg att bli sjuk. NEIN! Men jag visste att det vara bara var en tidsfråga, alla andra är ju sjuka.

well well...

Britney Spears - Lace and Leather

I really like this song



Hej hopp vinterland

Jag somnade ifrån det läskiga igår...tillslut. Det tog sin lilla tid. Det kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid alla ljud. Hemma visste jag ju vad vart enda ljud kom ifrån men här.... Jag vänjer mig tillslut :)

När jag la mig igår var det i stort sett bart på marken men när jag vaknade idag så var det vitt vitt vitt. Jag vill inte ha snö. Det ska komma mer till råga på allt. Det kommer ändå bara bli slask snart.
Jaja... inget jag kan göra åt saken ändå.

Duschen väntar! See ya.


urgh!


En snabbis

Uppdaterar lite snabbt innan det blir sovdags.
Blir andra natten i mitt nya "hem". Det är ganska trångt men det är helt okej. Sofie tycker det är mysigt :P
Hon är hos sin kille i natt så jag har haft en lugn kväll för mig själv här med lite gott att äta.
I morgon ska jag åka hem till pappa och lillebror. Dennis ska hjälpa mig lite med min dator, han säger att den skulle må bra av en omformatering. Han kan en del om datorer så jag får väl lita på honom.
Sen ska jag även fixa det sista i lägenheten. Har lite saker kvar där och på tisdag ska vi köra skräp så jag blir kvar över natten.

Usch, det är ganska creepy att vara här själv, det spökar här. På riktigt. Det är läskigt.

Nej nu blir det natti natti (om jag kan somna ifrån det läskiga....heh)


Ett par bilder från Paris när jag och mina bb's var där i Juni förra året.

Eiffeltornet är så mäktigt! Vi åkte så klart ända upp :D



Innan TH-konserten började. Ich will zurück.

Der letzte nacht

Sista natten i min lägenhet. Jag vill inte ens flytta... i'm gonna miss it :( Jag trivs så bra här, den är perfekt för mig. Men men, jag gör det jag måste,
Och lite kul ska det faktiskt bli att bo ihop med sin bästa kompis, även om vi kommer gå uppå varandra i hennes tiny etta :P Det är bara tillfälligt, vi överlever!

Papi kommer med kärran kl 11 i morgon, då är det bäst att jag är redo... är inte riiiiiktigt klar än men jag måste inte vara ur lägenheten i morgon heller, så lite sånt som det inte behövs kärra till kommer jag lämna kvar. Och vi kommer lämna kvar sånt som ska till tippen eftersom den inte är öppen i morgon. Det tar vi på tisdag, så jag kan nog lugna ner mig lite, det är inte så stressigt som jag tror :)

Ska grejja lite till, sen är det natti natti!


(och bloggen krånglar. Skickade iväg ett inlägg tidigare ikväll som inte kommit upp ännu så får se när inläggen kommer upp... )

Mariam

This one is for you bb ♥






And if that doesn't work, then maybe this will
(they're gonna go fishing for görds soon, wish them good luck!)



urgh!!!

Jag vill ha en större bild på mig, och jag vet hur jag gör men den blir för stor och sticker utanför menykanten. Jag breddade menyn så mycket det gick (om det inte finns fler sätt att göra det på) men det går ändå inte. 
Nu är det bara fult :(

Har egentligen inte tid för att fixa med bloggen och kan inte leta efter hjälp nu, så... det får vänta.

The packing continues!

Blir jag aldrig klar någon gång?! Sååååå mycket grejjer har jag väl ändå inte. Det är småplocket som tar tid och det är det som är mest tröttsamt.
Men jag var i alla fall uppe i god tid i morse. Somnade strax efter 22 igår kväll och vaknade självmant 5 i 9 i morse. Gick upp då och diskade, kors i taket! Ska packa ner det snart  så det är gjort.

Om en timme ska slänga in lite tvätt och när det är klart ska jag gå till pappa och Dennis. Ska käka lite pizza och kolla på Supernatural. Det är en jättebra serie som jag kan tipsa om! Det kom ett nytt avsnitt idag som Dennis fixade ner till din dator. Måste nog snabbkolla på det senaste avsnittet så jag vet vad som hände innan uppehållet.


Hittade ett par flaskor med nässpray idag. Va, beroende..? Jag..? Nej.



Tore har slappat i min säng hela dagen.

Horoskop

Dagens horoskop i Metro säger så här om Oxen:

Du vill få saker och ting att hända,
men finner att en del kanske blir lite väl tunggrott för dig.


Well... that doesn't feel very comforting :/

Der letzte tag

Nu är sista dagen i skolan gjord. Känns skönt! Nu kan jag blicka framåt och invänta nya erfarenheter. Jag har en plan som jag har tänkt följa, hoppas allt går som det ska. Men även fast jag har en plan, så känns det både skönt och skrämmande att jag faktiskt inte har någonting som är spikat och klart nu framöver. Hela mitt liv har skolan alltid varit ett säkert kort, jag har vetat vad som väntar mig nästa dag, vecka, månad men nu...finns det inget. It's a funny feeling.  
Men en sak i taget. Nu fokuserar jag på flytten till helgen, sen tar jag allt som det kommer :)


Det är skönt att drömma sig bort till en egen värld lite då och då



What to do?

.....och 2,5 timme senare är jag fortfarande vaken. Ännu en sömnlös natt för att sedan åka till skolan. Det är inte nyttigt, jag vet det, men vad ska jag göra? =/ Försökte sova, men har legat och snurrat som en propeller i 2 timmar. Kan lika gärna vara uppe och göra lite nytta när jag ändå inte kan sova.
Alarmet ringer halv 6, klockan är nu 04.15. Ingen idé att tvinga sig till att sova nu, kommer bara vara tröttare sen då.

Då är ju frågan om jag ska diska eller fortsätta packa.......snacka om i-lands problem.


Hittade några bilder från Rom (mars 2008) Jag åka dit igen.

En glad Zarah med Colosseum i bakgrunden



En väldigt glad Zarah kastar ett mynt i Fontana di Trevi



Denna skylten är oförglömlig



Vi såg en munk i sandaler.....



...och några nunnor i blått



wow, klockan blev halv 5.. tiden går.

Rörigt!

Nu sitter jag här igen, klockan är snart 2 på natten, jag borde sova. Har packat och hållt på nu några timmar. Jag är helt otrolig på att packa, rensa skit osv. Och då menar jag inte otrolig på ett positivt sätt. Jag har samlat på mig enormt mycket skit! Dessutom så är jag dålig på att organisera mig. Jag börjar plocka på ett ställe men så helt plötsligt så upptäcker jag ett annat ställe och börjar plocka där.
Men det börjar ta sig riktigt bra! Har inte alls mycket kvar. I morgon blir det till att diska det enorma berget med disk och få ner det i en kartong, sen är jag näääääästan klar. Lite smått här och där bara.
Behöver nog hämta ett par kartonger till hos mami i morgon också.

Hann inte med att tvätta allt idag. Så ska tvätta det sista på fredag kväll. Vi börjar flytta ganska tidigt på lördag, så det är jämt precis att jag hinner. Dom som känner mig är väl inte direkt förvånade antar jag.

Nu är det kartonger och säckar överallt.
Så här ser det ut. Det är ett under att jag inte har snubblat över något än.
Kan tillägga att bilderna är tagna i går, så det är ännu mer i vägen nu.





Mina två Tokio Hotel affischer är det sista som åker ner.


Tokio Hotel och Desmond Child!

WOW!
Ett samarbete som inte kan slå fel!
Desmond Child? Ni vet låtar som Livin on a prayer, Poison, I was made for loving you, Livin la vida loca... stora världshitar allihopa. Honom är det TH skriver låtar med at the moment.
Nu satsar killarna verkligen på att slå stort, världen över!!
Jag ser verkligen fram emot resultatet.

YAY!!!

Någon av er kanske känner igenom honom, han satt i Idol juryn en fredagsfinal när medlemmarna uppträdde med hans rocklåtar.

Desmonds hemsida
http://www.desmondchild.com/


Sömn?

Varför plockar och packar jag alltid så sent på kvällen? Jag blir bara uppe i varv då och kan inte sova när jag är klar. Nu sitter jag här och klockan är snart 3 på natten. Great. Ingen skola i morgon som tur är.
I morgon har jag massvis med tvätt att tvätta. Tror inte jag hinner på ett pass så jag hoppas jag kan få ett till innan jag flyttar på lördag. Sängkläder, en matta, överkast och vanliga kläder är det som står på listan.

Jag känner mig lite stressad men det börjar ta sig. Min lilla lägenhet är full med kartonger och säckar. Ska se om jag kan slänga in ett kort på röran i morgon. Det är inte vackert.

Idag har jag varit hos mami och ätit. Mamis mat är den bästa! Bara något så enkelt som stuvade makaroner, köttbullar och falukorv är himelskt...mmhhm.
Annars har det inte hänt mycket idag. Var hos papi en sväng på kvällen, spelade lite tv-spel med Dennis, hockey som han tyvärr vann :(


Det är väl bäst jag försöker sova nu...heh.


Ganz ganz ganz ganz

Tror ni inte att jag la mig för att vila ändå förut? Och japp, jag somnade så klart. Vaknade 10 minuter innan Guldbaggen började. Sov bara strax över 1 timme men det kan räcka för att första nattsömnen för mig. Men jag tror och hoppas att jag kommer somna inte alltför sent.

Guldbaggen slutade nyss. Björn Gustafsson och Johan Glans i ABBA-trikåer...behöver nog inte säga ner än så. Fan vilka stjärnor!


Nej nu blir det några avsnitt med The Hills.

Rubrik?

En till dag i skolan är avklarad. Har bara torsdag kvar nu. Det är skönt och jag är helt säker på att jag har gjort rätt val.
Jag sov dåligt inatt igen. Trodde inte jag skulle sova nått överhuvudtaget men jag sov ett par timmar iaf innan det var dags att gå upp. Så jag sitter här och är supertrött och det skulle vara skönt att lägga sig ner ett tag men då somnar jag bara och det känns som att det är lite för sent på eftermiddagen för att göra det. Då är det bättre att hålla mig vaken och lägga mig i rimlig tid ikväll.
Must. Stay. Awake.


Gillar ni Björn Gustafsson? Kolla då på Guldbaggen ikväll kl 20.00 på SVT1. Han är sidekick åt progamledaren Johan Glans. Tror det kommer bli skitkul :D

Björn är en härlig figur.










The Hills maraton

Idag har det varit en ganska seg dag.. typiskt för en söndag. Jag har bara tagit det lugnt, legat framför tv'n eller hängt framför datorn. Nu dom senaste timmarna har jag haft The Hills maraton. Fick ner alla avsnitt hittills på säsong 4 igår när jag var hos Dennis och spelade tv-spel, så har passat på att kollat nu ikväll.

I morgon är det skola, fast bara till kl 12 som tur är. När jag kommit hem ska jag fortsätta packa och försöka organisera mig lite. Flyttar till helgen och känner mig lite stressad inför det. Tore är fortfarande kvar hos mig, vilket också är stressande eftersom han inte kan bli med mig när jag flyttar, så dom som ska ta över honom måste göra det väldigt snart.

Ett till avsnitt med The Hills, sen är det time for bed, alarmet ringer om 6 timmar... hurray.

Gute Nacht Lieblings.

Grattis Sofie!

Idag fyller min bästa vän och blivande sambo 21 år. Grattis!

Slänger in en smörgåstårta^^



Coldplay feat. Jay-z - Lost

Woot?! Otippat samarbete.
Jag blev förvånad när jag såg videon inatt.

Jag vill SÅ gärna på Coldplay's konsert i augusti. Fan att det ska vara utsålt!!
hm.. need to check something out..



Hey Mr.Sandman, bring me a dream...

Inatt önskade jag att John Blund existerade, så han kunde komma och strö lite av hans magic sand över mig så jag somnade. Inte en blund fick jag mig, det var helt omöjligt.
När klockan närmade sig halv 4 gick jag upp och rensade bland mina kläder nu inför flytten, och packade ner diverse saker i kartonger. Jäklar va mycket dynga man samlar på sig på kort tid! Jag har bott hemifrån 2 år bara och jag fattar inte vart allt skräp och alla kläder kommer ifrån. TVÅ! fulla svarta sopsäckar med kläder har jag nu som jag ska skänka bort (för kastas det ska det inte, det är ju onödigt när det finns andra som behöver)

Anyhow, gjorde mig redo för skolan tillslut och genomförde vår redovisning, som för övrigt gick SUPERbra! :D Nervositeten slog till 10 minuter innan det var dags för min grupp. Men allt gick galant och känslan efter man har gjort en redovisning inför 50 pers är otrolig. Spänningen i kroppen släpper och man är glad att det är över, men framför allt så är man stolt, eller jag i alla fall. Stolt för att man klarade det, stolt för att man hade möjlighet till att visa upp sitt arbete för de andra grupperna. Ett arbete som man har kämpat med i flera veckor. I like the feeling :)

Kom hem på eftermiddagen, följde papis råd att lägga mig ner och vila en stund. Sov 2,5 timme. Och sen dess har jag varit igång, har fortsatt att packa osv. Klockan är nu lite innan 1 på natten. Jag har sovit alldeles för lite för att ens orka hålla ögonen uppe. Vart kommer all denna energi från?
Strange.

Nighty night, don't let the bedbugs bite.


Bravo Otto Awards

Tokio Hotel är nominerade i kategorin Superband. Ni som inte röstat än kan väl vara snälla och göra det? 1 röst/person är det som gäller.

Gå in på länken nedan för att rösta, kryssa i Tokio Hotel och tryck sen på Weiter. Snabbt och lätt!

http://www.bravo.de/online/render.php?render=13303



urgh, back to square one

Vad jobbigt och tråkigt det är när saker och ting inte riktigt går som man tänkt.
Då är det nya tag som gäller.





Hos papi

Nu är arbetet på 15 sidor utskrivet.
Kollade till bloggen snabbt och såg vilken skillnad det är på färger mellan pappas dator och min laptop. Färgerna är väldigt klara på pappas dator. Enorm skillnad.
Undrar hur färgerna ser ut för er.
Såg även att ramen runt bilden på mig är blå i pappas dator men hos mig är den lila... strange.

Nu blir det TV-spel med Dennis innan jag måste hem till tvätten (jo jag kom på att jag har tvättpass nu i kväll)

Hej hopp!

Skola

Urgh... efter 4 veckors ledighet är skolan igång igen. Men för min del så är det snart en längre ledighet igen. Med bara 1 år kvar från utbildningen så tar jag en paus, en välbehövlig paus. Det känns surt att det bara är ett år kvar, 1 år är ju inte så mycket egentligen men jag känner att jag inte orkar. Jag har ingen motivation alls, vilket innebär att jag inte tar åt mig av det vi läser, vilket i sin tur innebär att jag inte skulle bli en bra förskolelärare, om jag ens skulle bli godkänd. Då är det bättre att ta en paus, göra något annat, få nya erfarenheter tills man känner sig redo för att sätta sig i skolbänken igen.
Så jag går i morgon, på måndag och nästa torsdag sen är det finito.

I morgon har vi en mega huge big ass redovsining. grupparbete som tur är, det är inte så kul att stå själv framför 50 andra elever. Jag hatar att stå framför en grupp och prata. Och jag är inte så nervös som jag borde vara, vilket innebär att något kommer gå fel =/
Men men... det går säkert bra.
Ska gå bort till papi och skriva ut arbetet sen. Ska höra om brorsan vill spela lite också.


Och för att detta var ett boring inlägg så slänger jag in en bild på Kaulitz tvillingarna.
Aren't they just gorgeous?























Oliver Mark photoshoot 2007


Nickelback - Gotta Be Somebody

Låten är superbra, videon är superbra - allt är superbra!



Från albumet Dark Horse


TV-spel med brorsan

Min lillebror har ett Nintedo 8bit. Ni vet ett sånt där skitgammalt med asdålig grafik. Men ack så häftigt det är att spela idag! Vem behöver morderna saker som Playsation när det finns Nintendo 8bit? :P
Det tar tid innan spelen startas igång, dosorna är kantiga och obekväma, och som jag nämnde; grafiken suger. Men det är lite nostalgikänsla över det hela. Vi hade ett sånt här spel när vi var små, det är ett under att modellen ens finns kvar idag och att det fungerar.

Jag har varit och spelat med brorsan ett par gånger nu. Super Mario är ju så bra! Vi försökte varva Super Mario 3 och allt gick bra tills vi kom till åttonde och sista världen. Det är ganska svårt :P

Stort och klumpigt




Obekväma dosan



Att grafiken inte alltid fungerar som den ska får man ta med en nypa salt! ;)


Tips - Björn Gustafssons DVD; Ett Livsverk

Hela DVD'n är otroligt rolig!
Lägger in ett par klipp där han är Benjamin från Morgonsoffan.




Benjamin testar Segway.
Nu ska vi testa om det går att åka Segway på kullersten. Nej.



Benjamin testar karate. Han flyger som en liten vante! Haha.



Och en till bara för att Björn är så skön (klippet är inte med på dvd'n)
Benjamin testar Youtube



Kanonkul!

Tokio Hotel - Monsoon (acapella)

Jag älskar den här versionen av Monsoon. Visst känns det tomt utan de andra killarnas musik men den är fortfarande lovely.



When I lose myself I think of you

Livet - Döden

Livet är extremt oförutsägbart. Allt kan förändras på ett ögonblick.
Livet balanserar hand i hand med döden. Tyvärr så kan ju inte den balansen hållas för alltid.

Var rädd om era nära och kära, vi vet aldrig när balansen rubbas.


Vila i frid Janne.



RSS 2.0