Sylt 9:e Juli - 2:a Augusti

Jahapp, då åker vi om några timmar. Jag har nyss packat klart. Kul att sitta i en bil 3 timmar när det är 30 grader ute.
Jag är riktigt bitter. Jag vill verkligen inte. Men jag biter ihop!

Strax glider jag iväg till läkaren för ett återbesök. Jag var där i månadgs med mitt öra som jag har lite problem med för tillfället. Hoppas på bra nyheter.


Take care, my loved ones.



I don't give a rat's ass!

Vi såg Predators. Den var inge bra. Dessutom var det en jäkla tysk som satt brevid mig, som inkräktade som fan på mitt personal space! Jag fick sitta lutad mot Susanne nästan hela filmen och ändå satt han där och gnuggade sin arm mot min. Nu känner jag mig sned i ryggen bara för det.
Jäkla tyskar!

Nu måste jag packa inför Sylt-resan. Vi åker kring kl 14.00 i morgon och kommer inte hem förrän i början av Augusti. Jag är glad för att Susanne bli med, annars hade jag inte klarat av "semestern" vi ska på. Hoppas att jag kan få lite färg i alla fall.
Jag vill inte.


Ja, jag är lite småsur.


-----

Termometern står återigen på 30 grader. I skuggan. Finns det någon som står ut när det är så varmt? Om ja, vad är det för fel på den människan? :/
Jag vill bara ligga inne tillsammans med en fläkt. Jag orkar inte med så mycket mer än så, min kropp orkar inte. För att inte nämna huvudvärken som är obligatorisk i sån här hetta.
Klag hit och klag dit. Jag klagar om jag vill, jag vill inte ens vara här. Och jag vill inte till Sylt heller. Jag vill hem.

Vi sov till 12.30 idag. Underbart. Sedan dess har vi bara slappat uppe i bastun, eller vårt rum som det också kallas. Jag bjuder min hubby på bio ikväll, jag har presentkort där också som måste användas.



innan utgång 02.07.10


07.07.10

Både igår, idag och i morgon var/är vi lediga mellan 09.00 och 18.00. Så himla härligt! Då kan man först gå och lägga sig igen en sväng när ungarna åkt till dagis och sen har man hela eftermiddagen på sig om det är något man vill göra :)
Idag åkte jag och Susanne in till stan, för vad som troligtvis var sista gången innan vi lämnar Hamburg. Vi åker ju till Sylt på fredag och sista veckan när vi kommit tillbaka igen kommer vara fylld med annat. Den nya au pairen kommer då!
Hur som helst så hade jag ett par presentkort som jag vill utnyttja innan det var försent. Fick tag på ett fint linne på H&M och Supernatural, säsong 2 på MediaMarkt! Jag har alla säsonger på datorn redan men man vill ju ha the real thing också :)

Nu ska jag snart slänga i lite tvätt i maskinen och sen njuta av en, vad jag hoppas kommer bli en lugn kväll.
Susanne är barnvakt hos en annan familj ikväll, så jag ska se till att njuta av min tid för mig själv.


Ha en bra kväll






Skillnad

Jag tackar för lite svalare väder!



03.07.10



06.07.10


Auf wiedersehen Reeperbahn

Om en liten stund åker jag iväg med min hubby och tar avsked av Reeperbahn!
Lite synd dock, att vi inte kan festa hejdlöst. Vi jobbar 14.30 fram till läggdags i morgon. Men det är bättre än inget.







Tantvarning?

Både jag och Susanne ligger och löser korsord i väntan på att jobba ett timmar innan vi kan börja göra oss redo för utgång.
Tantvarning?





Too much

Jag var för ivrig när jag skrev att det skulle bli härligt med värme hela veckan! Min kropp pallar inte så mycket värme i så många dagar.
Kl halv 8 i morse var det redan 21 grader, och nu är det uppe i 32!! För mig är det inte mänskligt. Jag orkar inte vara ute och jag blir helt slut på kvällen.
Lite tråkigt att jag måste ge mig iväg till stan nu för ett par ärenden och ikväll är det utgång som gäller - hur ska jag orka?

Ibland får man klaga, okej?




Lack of fantasy or my good side?



17.04.10



30.06.10


RSS 2.0