Ekorr'n satt i granen?

Dags för bloggen igen ;P
Dagen är slut och jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på True Blood, eller om jag kollar på en film istället, vill inte att avsnitten ska ta slut fort. I-lands problem..
Det gick bra att jobba förut, hade väl inte förväntat mig något annat egentligen men man vet aldrig på vilket humör B är på. Idag var han glad och gosig :)
Oh! Jag dammsög faktiskt förut, kors i taket! Det behövdes så jag tog mig ett rejält tag i nacken och släpade på dammsugaren uppför alla 3 trapporna. Det var jobbigare än själva dammsugandet. Men nu är det gjort :D

Jag satte ute på terrassen och käkade lunch tidigare idag. Efter en stund upptäcker jag en ekorre som sitter i grannens träd och äter den med.
 




Kommentarer
Jenny

SV: Japp det är skälvklart att det är det. Skulle fått det minnet den 3 april men blev träffen. Och det minnet kommer jag aldrig att glömma. Men ska försöka att komma på en massa konserter senare. Ja de är mycket som händer då på EMA. Och det kanske blir lite väl mycket också vem vet?!!?

2009-07-28 21:38:35
URL: http://thebigtowngirl.blogg.se/
Amiee

I'm just scared that I'm going to find it hard, but I shouldn't do, I've been learning languages since I was 4 years old so.. :P



Awwh, cute little squirrel! hehe!

Have you been out in Hamburg yet? (:

2009-07-28 22:31:58
URL: http://amieewhitney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0