Goodbye Michael Jackson 1958-2009

Jag har nyss kollat på MJ's begravning/minnesstund på tv. Dom var i samma arena, på samma scen, där Michael själv stod för 2 veckor sedan och repeterade inför sin sista turné; This Is It. 
Ceremonin pågick drygt 2,5 timme och var fyllt med känslomässiga inslag och tal av diverse kända personer som Brooke Shields och Queen LaTifah, och uppträdanden av bl.a. Stevie Wonder och Lionel Richie Även Michaels bror Jermaine Jackson framförde en sång med tårar i ögonen.
Familjen satt så klart på första raden och alla bröderna hade en silverhandske på ena handen, precis som Michael brukade ha. Hans barn var också där och när kameran svepte förbi dem så såg man att den äldsta pojken hade en Michael Jackson-docka i knät.
När kören sjöng en gospelsång; We are going to see the King, så bärdes kistan fram av MJ's bröder. Då snördes halsen ihop sig och jag hade gåshud över hela kroppen.
En av högpunkterna, om man kan säga så i detta sammanhang, var i slutet när alla syskonen Jackson och hans barn var samlade på scenen, och hans dotter gav ett tårdrypande tal på ett par meningar. Det var hjärtskärande.
Ett av dom mest känslomässiga framträdanden var när Jennifer Hudson sjöng Michael's låt Will you be there. Låten avslutades med Michaels röst i högtalarna, där han pratade ut dom sista raderna, precis som låten ska avslutas.

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.




Goodbye Michael Jackson, The King of Pop.



Kommentarer
IDA

Jag älskar verkligen den där texten som han säger i slutet på låten! Åh..

2009-07-16 05:01:01
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0