Kinder überraschung! + rån

Vi köpte ett 3-pack kinderägg förut när vi var i affären.
Alltid lika spännande ;)







Nu fick vi reda på var ett rån i samma affär som vi var inne i förut! Vi lämnade affären precis innan det skedde.
En anställd hade blivit hotad med ett pistolliknade föremål.
Polisen letar efter killen med hundpatruller i området nu.

Scary.

Kommentarer
Jenny

Men gud vad läskigt :S

2009-03-17 08:45:51
URL: http://thebigtowngirl.blogg.se/
Amiee

KINDER SURPRISE YAYY

That chocolate just tastes.... drool

Hope you're okay honey!

<3

2009-03-17 11:09:46
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Suss

Vi har skrivit kontrakt på ett år, så det blir ju ett bra tag. Men sen, om jag trivs, så kanske jag stannar kvar, pluggar lite eller så. Sj?

Hur jag hittade din blogg? Jag bara surfa runt lite på olika bloggar och poff, så hamnade jag på din. Jag brukar läsa Mirres blogg, så det började nog via den. Ja, jag har hört talas om det där med svenska kyrkan, få ta en titt när jag kommer dit.



Ja, Paris var verkligen underbart, jag vill dit IGEN! Både konserten och staden...aah!

Men det där med fyrverkerierna, jag bara älskar varje gång glittret kommer under An deine Seite, och då kändes fyrverkerierna verkligen bara SÅ rätt!

Var stod eller satt du på Paris-konserten? Vi började köa kl 9 men det blev så trångt och jag var rätt så sliten efter hela resan så jag gick ur kön efter några timmar. Knalla runt lite vid arenan och poff så kör THs bilar mitt framför mig(!)

Kan vi inte bara spola fram tiden lite, jag vill höra TH's nya album NU. Tänk, vi befinner oss i "The Land" när ablumet släpps. Tänk så mycket intervjuer och grejs som kommer att vara då. Så många signeringar, eeh! Hoppas bara dom inte flyr direkt till USA...

2009-03-17 11:39:25
URL: http://scheisssegal.blogg.se/
Anna

Hej! ^^ Ja, jag hade för mig att du hade en agentur. Det är nog egentligen rätt bra, fast jag trivs riktigt bra med den här familjen och eftersom det är en lite speciell situation hade det kanske varit svårt att passas ihop hos en agentur. Jag tror definitivt att jag hade sökt mig till en storstad om jag haft valet, men det här blev en rolig överraskning :)

Det är ju skönt att du inte behöver vara själv med den minste hela tiden, det skulle nog ha varit rätt svårt... Mina dagar ser lite olika ut beroende på vad som sker på gården men för det mesta passar jag barnen mellan 6.30-7.30 och förbereder sedan frukost för familjen, mig själv och de två som arbetar här. Sedan äter vi, även om det ibland blir mer passa på vad barnen pysslar med än direkt ätande...^^ Därefter plockar jag undan lite och hänger med och lämnar den äldste på dagis och/eller passar den lille. Ibland är det sedan en del ärenden som mamman är runt på, att handla osv. Därefter gör vi iordning lunchen och så. Allt som allt har det blivit så att jag pysslar med allt möjligt (mest barnpassning och köksbestyr) 6.3-12.30 och sedan passar jag dem också en timme 16-17 eller därikring :) Förra veckan blev lite speciell eftersom alla skulle vänja in sig vid mig så jag jobbade väl närmare 12 timmar/dag då, men nu börjar vi komma in i det här. Ofta blir det ju att jag leker lite med barnen även om jag är "ledig" eftersom det är rätt kul, och jag inte har mycket annat för mig just nu. Antagligen börjar det snart någon kurs på Volkhochschule och då åker jag in till stan lite oftare. Men jag trivs bra ^^ Det är väldigt platt här jämfört med vad jag är van vid...

Hm, jag lär fundera en hel del på det där med att stanna längre eller inte... Det finns ju så mycket jag vill göra de närmaste åren att jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop det :) Men det löser sig nog. Jag kan bara inte förstå att jag bara varit här en vecka, alla börjar redan ha vant sig och en av de som arbetar här sa senast igår att det kommer att bli riktigt tufft för den äldre när jag åker... Och jag känner det också. Den mindre håller också på att vänja sig ordentligt vid mig och, jag vet inte, allt känns bara en smula oväntat lyckat. Jag har aldrig sett mig själv som en person som trivs på landet, men ändå fungerar det bra här. Alla är trevliga och det känns nästan för bra för att vara sant. Det är nästan lite skrämmande ^^

2009-03-17 17:05:23
URL: http://nyckel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0