Party!

Det lilla monstret är tillbaka hos sin ägare, jag har dammsugit, cidern står i kylen och mina naglar är målade. Nu är det bara att vänta på att klockan ska gå så man kan börja göra sig ordning och sen korka upp!

Det ska bli riktigt kul ikväll med mycket folk :D Vi ska försöka komma ihåg att ta många kort också.
Sista festen innan jag åker nästa helg, så har en känsla av att det kommer bli lite ledsamt emellanåt...men men =/

Party on people!!





Kommentarer
suss

Ha! Jag kommer också bo centralt i den gröna delen. Vi kanske hamnat i samma område? :D Vet inte heller riktigt vad området heter men gatan heter iaf Frülings strasse.

Jo, är också ett troget TH fan, har jag varit i ca ett och ett halvt år nu. är faktiskt medlem på THF, en bra sida ^^

Har du någon du känner nu när du ska till Hamburg, förutom familjen då förstås? Hur gammal/gamla är barnet/barnen du ska ta han om? Mitt är en pojke på två år och är bara så söt!

Hur fick du kontakt med din familj? Sj blev jag medlem på Au Pair World.

Ha så roligt i kväll!

tschüs

2009-03-14 15:24:58
URL: http://scheisssegal.blogg.se/
Jenny

Jasså lite fest alltså. De låter ju kul kul.

Hoppas de blev kul <3

2009-03-14 17:30:30
URL: http://thebigtowngirl.blogg.se/
Suss

Nä, jag hade också lite svårt att hitta Früling strasse på google...hmm.

Jo, Hamburg är en stor stad. Jag känner folk som har bott där i princip hela sitt liv men kan fortfarande komma vilse ibland. Jag kommer inte bli helt ensam, tack och lov, för "min" familj har för tillfället redan en Au Pair. Så jag kommer så att säga ta över efter henne, och hon åker inte förens den 29 April så hon blir ju kvar där några dagar in på min tid. Hon har lite vänner som hon ska presentera mig för har hon sagt. Dessutom har jag kommit i kontakt med en annan svensk tjej som har varit där i en månad nu och som känner "min" familjs Au Pair. Men sen har jag en kompis som för något år sedan också Au Pairade i Hamburg och lärde då känna lite trevligt folk, så ska möjligvis träffa jag upp dem. Sen har jag en kompis som kommer till sommaren och ska jobba några månader. Jag ska även gå en språk kurs två ggr i veckan, så då lär man väl känna någon där. Sen har jag ju dig :) Så jag känner mig inte lonley direkt, ha!

Mammaledig? Det måste ändå kännas skönt eftersom det är en så pass liten baby att ta han om. Kanske blir att du mest ska sysselsätta den andra pojken.

Jag anmälde också mig först på Scandinavian och fick en familj i Hamburg. Där var mamma också mammaledig eftersom hon precis fått en pojke, tre veckor och så hade dom en till på 1,5. Så det var då tänkt att jag skulle ta han om den äldre pojken. Men dom ville att det skulle vara någon med mer erfaranheter, och jag har inte dirket några erfarenheter, men jag älskar barn.



Jo, jag var på Essen och Paris konserterna. Det var helt amazing. Jag och en kompis var i väg i sommras i en månad och tittade på tre konserter: Dortmund, Nijmegen och Paris. Det var en upplevelse. Jag heter Sussyq på THF, tyvärr är jag inte så aktiv länge på forumet. Men jag brukar kika in och uppdatera mig om det senaste på första sidan.

2009-03-14 22:38:37
URL: http://scheisssegal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0