Sofie, du hade rätt!

Igår undrade jag vad det skulle stå på bloggens nedräkning idag när den passerat 0 dagar, och Sofie gissade på att det skulle så -1. Och nu upptäckte jag att det står -1 dagar tills jag flyttar till Tyskland.

Ibland har du bra tur ;)


Kommentarer
Jenny

Hejsan gummsan <3 Hoppas att du har de kul där nere nu även om de bara är första dagen. Och sen vill jag så gärna läsa om dina dagar så hopppas att du kan uppdatera bloggen ganska ofta.



Ha de bra <3

2009-03-22 20:41:05
URL: http://thebigtowngirl.blogg.se/
Suss

Hej! Hur är det!? Hur är livet nu i T-land? Är det fint väder, vår? Här kommer vintern tillbaks ibland och sen blir det vår igen. I morse snöade det, och nu står termometern på 1+ men solen lyser riktigt fint(?) Själv har man gått och blivit förkyld..Igen! Jag blir aldrig frisk, och med mitt jobb är man heller död än att gå dit i mitt tillstånd.

Hur lång tid tog hela resan? Jag åker den 25 April, så snart kommer jag och joinar dig. Först kommer jag åka från Lund till Svågertorp (en liten håla innan bron) med bil. Sen tar jag tåg direkt från Köpenhamn till Hamburg. Hela resan tar ca fem timmar men så ska man helst vara en timme innan på stationen i Köpenhamn, om avgångstiderna skulle ändras. Räknas vara framme någon gång vid 16.30 iaf. Så det blir ju inget upp mitt i natten som det var för dig.

Jag har en riktigt stor och fett väska jag köpte för att få plats med allt. Den är nästan lika hög som mig! Har lite smått bekymmer om hur jag ska bära mig åt med den, hee.

Hur var familjen? Och hur är ditt rum? Jag vill också åka NUUU!!



Jag skulle vilja ha sittplats någon gång, det känns som att man kommer ihåg mer av själva konserten då. Ist för all trängsel, slagsmål, klösande och bitande (helt weard!). Visst det har sitt pris att stå, och då längst fram, annars kan det va! Man få en sån direkt närhet och kontakt med bandet. Känns ju nästan som att stå uppe på scenen. Nä, jag älskar verkligen att stå, men måste uppleva både. Hört någonting om TH än? Tidningar, tv och sånt?

Ja, det ska vara varmt om man ska köa. Camping är egentligen inte riktigt min grej, jag äcklas så av all snuskighet med skit och skräp överallt. Är för pryd för sånt, haa! Men vad offrar man inte för th?

Jo, jag köade ju förvisso i Essen och det var ju i november. Meeen..vi gick och sov på vårt hotell på natten och kom tillbaka tidigt på morgonen. Det var så nära. Det var inte i så många dagar, kanske tre.

2009-03-24 17:45:23
URL: http://scheisssegal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0