Lund

Vi kom fram som vi skulle igår. Det är så skönt att vara i Sverige igen! Man är inte van att höra svenska omkring sig dock. Det kommer ta lite tid att vänja sig.
Det var ledsamt att säga hej då till familjen igår, speciellt barnen. Både jag och Susanne grät. Det som var jobbigast var att B blev ledsen. Han hade nog inte förstått förrän då att vi faktiskt skulle åka. Lille E förstod inte så mycket, så han sa Tschüss på samma sätt som han alltd gör, vinkade och såg glad ut.
Undrar hur lång tid det tar innan dom glömmer bort oss?

Bilresan igår gick, som sagt, bra. Det tog 6 timmar.
Vi gick på bio igår kväll, vi valde mellan Eclipse och Inception. Det blev Inception, som var jättebra! Lite svår att hänga med i men med lite koncentration så gick det. Men jag skulle vilja se den en gång till för att förstå allt som hände. Se den!
Till bion hade vi så klart riktiga bio-popcorn med salt och inte socker, som det är i Tyskland. Och självklart smågodis!! Det är det verkligen bristvara på i Tyskland. Och det lilla som finns kostar kring 22 kr per hekto. Inte värt det.

Jag och Susanne sov ut idag. Så jäkla skönt att sova tills man vaknar av sig själv, och vill man inte gå upp då så är det bara att vända på sig och sluta ögonen igen. 11 timmar blev det.
Idag ska vi åka in till stan och kika lite, och äta på Susannes favorit-thaiställe.




Kommentarer
Didi

Inception <3 Jag älskade den.

Eclipse är såklart värd att se med, klämde den två gånger på bio i tromsö :P



Skönt att ni har landat i sverige och att resan gått bra. Ser fram emot teledejt bb.

2010-08-05 15:24:50
URL: http://derlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0