Bus och grill

Igår hade vi bjudit hit 2 goda vänner och deras Molly, på lite käk. På menyn stod grillat och färskpotatis. Så otroligt gott! Och till efterrätt blev det en smarrig kaka med en massa choklad som Milla hade bakat. 
Barnen, som är jämngamla, busade lite i babygymmet. Dom var så söta när dom låg där. Höll varandra i handen ibland och bökade runt. 










Kommentarer
Micaela

Tror absolut att hans mage skulle reagera om jag tryckte i honom flera matskedar - av vad som helst! Vad beträffar feta mjölkprodukter så har jag pratat med både bvc och en barnläkare på Huddinge sjukhus ang detta och det var verkligen HEEEELT okej att ge små doser av detta. Magen hanterar grädde bättre än tex gröt.

2012-06-11 12:14:53
URL: http://micalela.blogg.se/
Micaela

ngen aning, men som nu när jag svarar på din kommentar så behöver jag inte ens gå in på din blogg?! de står att jag har fått en ny kommentar så står det "svara" "radera" "markera som läst" det verkar superbra! man kan göra taggar i inläggen med som på andra bloggportaler man kan tex tagga "liam" "4 månader" istället för att bara lägga in i kategori!



Ps. såg nu att mitt svar inte ens kommit till din blogg - så gjorde på det gamla hederliga sättet;)

Svar: Nu först har det ändrats för mig med! :P
Zarah

2012-06-14 13:37:54
URL: http://micalela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0