Sömn?

Liam har krånglat med sömnen på nätterna dom senaste månaderna. Han är oftast inte ledsen, det är mer som att han har svårt att komma till ro igen efter han vaknat.
Natt till igår var nog värst hittills. Då var han vaken mellan 24.00 och 2.30, sen vaknade han till vid 4.25 men somnade om ganska fort, sen var det dags för välling kl 6. Och sen upp strax före 8. Så knappt 4 timmar sömn fick vi ihop, sammanlagt.
Inatt var han vaken igen mellan 24 och 2, hoppas inte det blir en vana! Sen sov han faktiskt till 6.50 utan att vakna, så natten var okej.
Men om vi kan kalla en natt med 2 vakentimmar för okej, så kan ni ju tänka er vilka nätter vi har bakom oss.
 
Vi misstänker att tänderna ligger bakom, samtidigt som seperationsfasen har varit svår för honom. Han har inga tänder än men det verkar klia massor i munnen på honom, så hoppas dom kommer upp snart! Hela familjen behöver sova.
 
 

Kommentarer
Luiza

Men snutte då!!!! Så otroligt söta när de sover på det där sättet...
Vi har fortfarande inte lagt M i sin egen säng,tänkte vänta 1 månad till, sen så får vi nog börja lägga henne där och prova hur det funkar.

Jobbigt det där med nätterna. Vi hade några sådana för 2 månader sedan, det var jätte jobbigt, för det tog flera timmar innan hon somnade om och sen sov hon bara någon timma för att vakna igen, men det gick över. Utvecklingsfas kanske?

Hoppas ni får bättre sömn framöver.
Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0