4 månader

Dags för en liten uppdatering igen, tiden springer verkligen iväg. Och snart gör väl Liam det också, för gud så han växer! Lilla älsklingen blir 4 månader idag! Man märker något nytt med honom i stort sett varje dag.
Nu är skrattet otroligt nära, det kommer fram ibland när vi busar men det är inte där riktigt än.
Han vill inte sitta lutad mot något, han vill sitta rak i ryggen och känna att han "sitter själv". 
Han greppar saker mer och mer. Innan undersökte han mest med fötterna, sparkade på leksaker, babygymmet och mobilen över skötbordet. 
Han "övar" sin röst. Provar olika läten och lägen.
Benen har blivit väldigt starka och han står/studsar gärna när man håller i honom.
Han har övergett babysittern för matstolen vi köpte till honom för ett par veckor sen. Han vill vara med och se vad som händer, då är stolen otroligt bra. Han är lite slapp i ryggen fortfarande men han klarar att sitta ganska bra i stolen ändå. Lägger man en bok framför honom som han kan leka med så hinner vi äta i lugn och ro innan han tröttnar.

Vi har köpt en burk med palsternacka och morot som han ska få smaka på snart men än så länge är det bara bröstmjölk och ersättning som gäller. Smakportionerna är från 4 månader så det dröjer inte innan det blir premiär. Först tänkte jag att vi skulle vänta med smakportioner till han var 5 månader åtminstone men han har blivit så intresserad av vad vi äter och kan nästan bli lite ledsen när han inte får något, så det blir lite tidigare än "planerat".
Stora killen!

Däremot är han lite dålig på att ligga på mage, det gillar han fortfarande inte. Han blir grinig nästan med en gång. Men med lite träning så!


Några nytagna bilder på guldklimpen:





















Kommentarer
Milla

Base, vad underbar han är lilla raringen! <3 kul med en uppdatering från dig också. :-)

2012-05-22 18:56:37
Micaela

Eric hatar verkligen att ligga på magen och OM han gör det så tokvägrar han att lyfta huvudet! Men precis som Liam så gillar han att sitta istället=)

2012-05-25 14:52:03
URL: http://micalela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0