Sjukling

I lördags fick Liam helt plötsligt hög feber, 39.0. Efter en alvedon sjönk den bara till 38.9. Temperaturen sjönk ytterligare något det kommande dygnet men var aldrig under 38.0, för att sedan stiga igen. Som mest hade han 39.2. Han var inte förkyld eller visade några andra symtom som kunde förklara febern. På den tredje dagen ringde jag till vårdcentralen där vi fick en tid hos distriktsköterskan samma dag.
Dom tog ett stick i fingret men det visade ingenting, så vi skulle avvakta ett par dagar och höra av oss igen om febern inte försvann. Han var så hänging och åt och drack sämre och sämre.
Men så när han vaknade upp på den fjärde dagen, så var han helt feberfri! Den höll sig borta och när han hade varit feberfri ett dygn så började små prickar ploppa upp på honom och Tredagarsfebern var ett faktum.
 
Liam har varit ganska förskonad av sjukdomar hittills, bara 3 väldigt lindriga förkyldningar. Så det var jobbigt att se honom med hög feber och må dåligt. Men han blev som sagt frisk och han var nästan sig själv igen, det var bara aptiten som skulle bli som förr igen och allt vore frid och fröjd, om han inte började bli förkyld! Natt till igår började han bli tätt i näsan, så vi gav näsdroppar och hoppades att det skulle gå över. Men icke. Han snorar, är tätt i näsan och har även börjat hosta nu.
Stackars liten. Hoppas det går över fort!
 
lite bus i trädgården i slutet av september
 

Kommentarer
Milla

Fina ni är!

2012-10-13 15:46:56
URL: http://millablom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0